Ο Σ. Τσιόδρας «έγιανε» τον Χρ. Κέλλα!

Ο Σ. Τσιόδρας «έγιανε» τον Χρ. Κέλλα!

Σας το είχε αποκαλύψει ο Doctor ότι ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας είχε αποταθεί προσωπικά στον Σωτήρη Τσιόδρα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό.

Ο πρώτος –και ελπίζουμε ο μόνος– βουλευτής που βρέθηκε θετικός στον ιό βγήκε από το νοσοκομείο και πλέον είναι αρνητικός. Ομως περιέγραψε (στο Αθηναϊκό Πρακτορείο) τις δύσκολες μέρες που πέρασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας: «Η εικόνα άρχισε να χειροτερεύει και άρχιζε να πέφτει ο κορεσμός. Μου βγάζουν ακτινογραφία. Χάλια. Πνευμονία παντού. 

Τους γιατρούς τους είδα αναστατωμένους. Στέλνουν τις εξετάσεις στον κ. Τσιόδρα και αποφασίζουν να μου χορηγήσουν κάποιο φάρμακο. Από την ημέρα που μου χορηγήσαν αυτό το φάρμακο, το απόγευμα του Σαββάτου, μέχρι και σήμερα δεν έχω πυρετό. Το φάρμακο λοιπόν αυτό ήταν καθοριστικό, όπως κατάλαβα, για την αλλαγή της κλινικής μου εικόνας, γιατί πήγαινα για σηψαιμία και διασωλήνωση». 

Να μας πει τι κοκτέιλ του χορήγησε ο Σ. Τσιόδρας. Εκτός αν είναι αυτό που εσχάτως, όπως μας ενημέρωσε πριν από πέντε ημέρες ο καθηγητής, θα χορηγείται πλέον και σε ασθενείς κατ’ οίκον!

Καμπάνια με υπουργική φωτογραφία

Ασχετο αλλά το επισημαίνω. Ο Αδωνης Γεωργιάδης στον λογαριασμό που διαθέτει στο Twitter (στον οποίο και διαφήμισε τα μαθήματα της ιδιωτικής σχολής Ελληνική Αγωγή) δηλώνει «Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΔ». Και έχει τη φωτογραφία την ώρα που υπογράφει το σχετικό πρωτόκολλο κατά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη μέσα στο προεδρικό μέγαρο. Για να μην έχουν απορίες στο Μαξίμου αν τη διαφήμιση την έκανε ως υπουργός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter