Ο Σάκης «πάρκαρε» στο Ηρώδειο για να διαφημίσει μάρκα αυτοκινήτου

Ο Σάκης «πάρκαρε» στο Ηρώδειο για να διαφημίσει μάρκα αυτοκινήτου

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν και η Μερσέντες, απίστευτο αλλά αληθινό, διαφημίζουν κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο της εταιρίας έξω από την κεντρική είσοδο, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

«Έτοιμος για βόλτα» γράφει με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz και βλέπουμε πως «ο χρήστης Sakis Rouvas βρίσκεται στην τοποθεσία Odeon of Herodes Atticus».

Εδωσε άδεια -ακόμα και αν επιτρέπεται- το υπουργείο Πολιτισμού για μία τέτοια φωτογράφιση; Εδωσε άδεια το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το Ηρώδειο ως φόντο σε διαφήμιση και να φτάσει ένα αυτοκίνητο έξω από το αρχαίο Ωδείο;

Η διαφήμιση έχει ανέβει στο social media του τραγουδιστή, facebook και instagram, τα likes είναι χιλιάδες και τα σχόλια του τύπου «Η αλήθεια είναι, πως άμα είχα και εγώ αυτό το αμάξι όλο βόλτες θα ήμουν», «Keep safe, your drive. Sir. Sakis» και «Είσαι υπέροχος».

Ωστόσο  δυόμισι  ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση «κατέβηκε» κακήν κακώς από τα social media. Τι έχει συμβεί; Τι κρύβεται από πίσω; Το πανηγύρι τώρα αρχίζει… Το υπουργείο Πολιτισμού χρωστά απαντήσεις.

Πηγή: e-tetradio.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter