Ο Σαλμάς απειλεί τους μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis: «Θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν» (Video)

Ο Σαλμάς απειλεί τους μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis: «Θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν» (Video)

Απειλές κατά των προστατευόμενων μαρτύρων για το σκάνδαλο Novartis επιστράτευσε, σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο Μάριος Σαλμάς, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση το διάστημα που είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά: «Σας λέω ένα πράγμα οι μάρτυρες αυτοί που κατέθεσαν εδώ –ας τους άλλαξαν ταυτότητα- θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Είναι μικρή η Ελλάδα».

Κατά τον Μάριο Σαλμά το σκάνδαλο Novartis είναι μία κακοστημένη υπόθεση, με μυστικούς μάρτυρες κουκουλοφόρους οι οποίοι δεν πήγαν στην Αμερική να πάρουν τα εκατομμύρια αλλά πήγαν στην Τουλουπάκη, όπως ισχυρίστηκε.

Και μάλιστα, όπως είπε, έχει… επενδύσει πολιτικά στην υπόθεση, διότι αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει, η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να τον… ανταμείψει πολιτικά για όλα αυτά που έκανε (!), διότι, δεν είναι εύκολο να τα βάζεις με τέτοιους κολοσσούς για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τη διαφθορά…

Παράλληλα υποστήριξε ότι το όνομά του μπορεί να βρίσκεται στη δικογραφία «για καμιά ανοησία», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για στημένες πολιτικές διώξεις κατά των αντιπάλων της στο πλαίσιο πολιτικής σκευωρίας.

Παρουσίασε επίσης το… εύλογο συμπέρασμα ότι αν είχαν σημαντικά στοιχεία οι μάρτυρες θα πήγαιναν στην Αμερική και φυσικά στήριξε όλους τους υπουργούς υγείας, λέγοντας ότι επί Ν.Δ. όλοι μείωσαν τη φαρμακευτική δαπάνη.

«Σε 10 χώρες βρέθηκε σκάνδαλο της Νovartis. Είναι μια επιθετική εταιρεία που έχει διαφθορά και προσπαθεί να διαφθείρει του πάντες και τα πάντα. Σε καμία χώρα δεν υπήρχαν πολιτικοί. Δεν είναι πρακτική της», είπε ακόμη, επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα και… ξεχνώντας κιόλας ότι ο νόμος για την προστασία των μαρτύρων είχε ψηφιστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter