Ο Σαμαράς κι ο χαρωπός Άδωνης

Ο Σαμαράς κι ο χαρωπός Άδωνης

Στο κομματικό πανηγυράκι που έστησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παρουσιάσει κάτι τριγωνάκια ως το νέο λογότυπο της ΝΔ, ξεχώρισαν δύο πρόσωπα. Ο Αντώνης Σαμαράς και ο «υπαρχηγός» του Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο τέως πρωθυπουργός, έδειχνε σαν κάτι σοβαρό να τον απασχολεί και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όσοι του δίνανε το χέρι (μεταξύ μας δεν ήταν και πολλοί) αυτός τους χαιρετούσε και τους χαμογελούσε με το ζόρι.

Θλιμμένος και βαρύθυμος, περίμενε πότε θα λάβει τέλος η κομματική επιθεώρηση των… τριγώνων και να αποχωρήσει.

Όσοι πάντως μιλούν τελευταία με τον μεσσήνιο βουλευτή λένε ότι δεν τον αναγνωρίζουν. «Ούτε το βράδυ που έχασε τις εκλογές από τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν τόσο χάλια…» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε κι ο “άκαρδος” Μητσοτάκης, ο οποίος στην «εμπνευσμένη ομιλία του» δεν είπε κουβέντα για τη νίκη της ΝΔ, επί Σαμαρά, το 2012.

Να το ξέχασε κομματάκι δύσκολο, οπότε μάλλον έχουν δίκιο όσοι μέσα στην Πειραιώς ισχυρίζονται ότι η σχέση των δύο πολιτικών, τον τελευταίο μήνα, δεν είναι και στα καλύτερά της. Αυτά με τον βουλευτή Μεσσηνίας..

Για τον Άδωνη τώρα αυτό που όλοι παρατήρησαν ήταν ότι έτρεχε ασκόπως και αναιτίως, δεξιά και αριστερά, και χαιρετούσε όποιον έβλεπε. Για να μην τον αδικούμε όμως, μπορεί και να φταίει το τζετ λανγκ, μετά το πολυήμερο ταξίδι του στην Αμερική. Μπορεί, πάλι, η… χαρωπή συμπεριφορά του να οφείλεται και στα… μελλούμενα. Ποιος ξέρει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter