Ο Σαμαράς τραβά το χαλί στον Μητσοτάκη λίγες μέρες πριν τις κάλπες

Ο Σαμαράς τραβά το χαλί στον Μητσοτάκη λίγες μέρες πριν τις κάλπες

Δεν είναι μυστικό ότι οι σχέσεις μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στο χειρότερο σημείο από τη μέρα που ο Μεσσήνιος συνέβαλε (αν δεν δρομολόγησε) την εκλογή του τελευταίου στον προεδρικό θώκο της ΝΔ. Ωστόσο, η σοβούσα σύγκρουση φαίνεται πως παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών.

Οι χειρισμοί για το μεταναστευτικό, τα «τερτίπια» του Predator, η κρυφή κυβερνητική ατζέντα για τα ελληνοτουρκικά, η απροθυμία του Μεγάρου Μαξίμου να πατάξει την ακρίβεια που «τσακίζει» τον προϋπολογισμό λαϊκών νοικοκυριών και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αποτελούν τις βασικές αιτίες που κόπηκαν οι «γέφυρες» μεταξύ του πρωθυπουργού και του πρώην προέδρου του κόμματος.

Το τελευταίο διάστημα απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες φτάνουν στο documentonews.gr για τον τρόπο που το ένα μετά το άλλο σαμαρικά στελέχη προσανατολίζονται να «μαυρίσουν» τον Κυρ. Μητσοτάκη, μη αντέχοντας την «ηθικοπολιτική κατρακύλα», όπως σχολιάζουν, της «γαλάζιας» παράταξης.

Άλλοι φαίνονται έτοιμοι να «σταυρώσουν» το κόμμα του Νατσιού, άλλοι τους «Δημοκράτες» του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ κάποιοι θα το ρίξουν «μαρς» στο κόμμα της Αφροδίτη Λατινοπούλου. Για του λόγου το αληθές, ο πρώην γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ επί προεδρίας Αντ. Σαμαρά, Κώστας Κόλλιας, ανήρτησε στο Facebook: «Αφήστε όλα τα λουλούδια ν΄ ανθίσουν. ΝΑΙ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

Και ο νοών νοείτω…

Η ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ο καλύτερος πελάτης της Google στην πολιτική διαφήμιση, παρά το εξωφρενικό χρέος της

ΕΟΔΥ για Μαγνησία: «Εντοπίστηκε σαλμονέλα – Ο θάνατος δεν συσχετίζεται με την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας»

Προκλητικός ο Άδωνης για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ: «Οι πολίτες μπορεί να θέλουν να προσγειωθεί και ένας ιπτάμενος δίσκος»

Γερμανία: «Κανόνι» βάρεσε η FTI ο τρίτος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πάροχος της Ευρώπης- Άγνωστες οι συνέπειες

Η Γαλλία βάζει στο στόχαστρο και το… καρπούζι, επειδή συμβολίζει την Παλαιστίνη! (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter