Ο σερίφης στον τόπο του εγκλήματος!

Ο σερίφης στον τόπο του εγκλήματος!

Βάλθηκαν οι κάθε λογής πετσωμένοι να μας πείσουν ότι ο (τάχα μου αλάνθαστος) πρωθυπουργός αποφάσισε να αναθέσει και πάλι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη γιατί ήταν… επιτυχημένος, ξεχνώντας πολύ βολικά ότι αυτοί οι ίδιοι αποτυχημένο τον ανέβαζαν και αποτυχημένο τον κατέβαζαν όταν ο Μητσοτάκης τον… εκπαραθύρωσε μετά τις πυρκαγιές του ’21.

Γιατί μπορεί ο κυρ Μιχάλης, που λένε και τα παλιά στελέχη της ΕΛΑΣ, να επέμενε ότι γύρναγε πέρα δώθε «με τη μάνικα στο χέρι», αλλά η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του «επιτελικού κράτους» είχε στραπατσαριστεί. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, για να μην την πληρώσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι λοιποί φίλοι, γνωστοί και συγγενείς του, την πληρώνουν οι «σερίφηδες».

Κάτι που επίσης ξεχνούν τα εξαπτέρυγα της δημοσιογραφίας 107 είναι το διόλου επιτυχημένο πέρασμα του Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Υγείας. Γιατί πήρε το ΕΣΥ κομμάτια και το έκανε… κομματάκια, αλλά γι’ αυτό μούγγα. Οπως και ότι τώρα το δίνουν στον Αδωνη για να το κάνει θρύψαλα. Οταν λοιπόν ο αποτυχημένος του 2021 βαφτίζεται επιτυχημένος το 2023 με μόνο προφανή «λόγο» την ανάγκη του Μητσοτάκη να αλλάξει ατζέντα, κάτι είναι πολύ σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας! Και αυτήν τη μυρωδιά της σαπίλας προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν οι πετσωμένοι…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter