Ο Σερτζ Τανκιάν λέει υποκριτές όσους στηρίζουν τον Τραμπ και ακούνε System Of A Down

Ο Σερτζ Τανκιάν λέει υποκριτές όσους στηρίζουν τον Τραμπ και ακούνε System Of A Down

Ο αρχηγός των System Of A Down, Σερτζ Τανκιάν κοινοποίησε ένα από τα πρώτα τραγούδια της μπάντας, πολιτικά φορτισμένο λέγοντας στους θαυμαστές ότι αν αγαπούν τόσο το κομμάτι, όσο και τον Ντόναλντ Τραμπ, τότε είναι «υποκριτές».

Το μήνυμα προστίθεται στις πρόσφατες αντίθετες πολιτικές δηλώσεις που διατυπώθηκαν από το συγκρότημα με τον Τανκιάν και τον ντράμερ των System of A Down, Τζον Ντολμαγιάν να εκφράζονται υπέρ και κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τις τελευταίες εβδομάδες.

Αφού προηγουμένως διερεύνησε σε πρόσφατη συνέντευξη, εάν ορισμένοι θαυμαστές έχουν ακούσει τους στίχους του τραγουδιού «Temper» ο Τανκιάν κοινοποίησε το demo και τα lyrics σε ανάρτησή του την περασμένη Τρίτη.

«Ένα από τα πρώτα τραγούδια των @systemofadown που ήταν σε ένα από τα demos μας και οι στίχοι παρακάτω» έγραψε ο Τανκιάν στη συνοδευτική λεζάντα, προσθέτοντας: «Εάν αγαπάτε αυτό το τραγούδι ή το ακούτε και αγαπάτε τον Τραμπ, είστε υποκριτές, ένα απλό δεδομένο» σημείωσε.

Ο Τανκιάν είναι ισχυρός επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ σε όλη τη διάρκεια της προεδρικής θητείας του και πρόσφατα κάλεσε τους διαδηλωτές του κινήματος Black Lives Matter να «αναγκάσουν το καθεστώς να παραιτηθεί».

Ο Ντολμαγιάν, από την άλλη πλευρά, επαίνεσε τον Τραμπ ως «τον καλύτερο φίλο των μειονοτήτων» και είπε ότι δεν φοβάται μήπως χάσει τη θέση του στο συγκρότημα λόγω της υποστήριξής του προς τον Αμερικανό πρόεδρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter