Ο Σέρχιο Ράμος αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου»

Ο Σέρχιο Ράμος αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου»

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκ ων οποίων τα έξι τελευταία ως αρχηγός των «μερένχες» ήρθε η μέρα που ο Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια το τέλος της ένδοξης καριέρας του με την «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου…

Στη σημερινή (17/07) αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στο «Μπερναμπέου», ο εμβληματικός διεθνής Ισπανός αμυντικός παραδέχθηκε δακρυσμένος πως είναι «από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου…»

Ο 35χρονος ευχαρίστησε την Ρεάλ για όσα έζησε στον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε 22 τίτλους (4 Champions League, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δύο Κύπελλα Ισπανίας). Συνολικά είχε 671 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ και σημείωσε 101 γκολ (απίστευτος αριθμός για αμυντικό…).

«Ήρθε η στιγμή να πω αντίο σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να πω αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήρθα εδώ με τον πατέρα μου να μου κρατά το χέρι…» είπε αρχικά ο Ράμος που είχε στο πλευρό του όλη την οικογένεια του και μετά.. λύγισε. Σκούπισε τα δάκρυα του και αφού πήρε βαθιά ανάσα συνέχισε:

«Ήταν αναπόφευκτο να συγκινηθώ. Θα προτιμούσα να πω το αντίο στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Θα επιστρέψω μια μέρα, είμαι σίγουρος. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κουβαλάω τις στιγμές που έζησα εδώ για όλη μου τη ζωή».

Στη συνέχεια ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον αγκάλιασε και του έδωσε ένα χρυσό και διαμαντένιο έμβλημα, ως δώρο για την προσφορά του στους Μαδριλένους όλα αυτά τα χρόνια. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον Ράμος τα εξής: «Ευχαριστώ που υπερασπίστηκες το έμβλημα και τη φανέλα μας. Για όλους τους Μαδριλένους, θα είσαι για πάντα ο πρωταγωνιστής του δέκατου Champions League. Το γκολ στο 93ο λεπτό στη Λισαβόνα σημαίνει πάρα πολλά για εκατομμύρια φιλάθλους» είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφερόμενος στο τέρμα που ισοφάρισε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελευταίο λεπτό του τελικού του 2014, οδηγώντας τον αγώνα στην παράταση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter