Ο… σφόδρα καπιταλιστής Άδωνης και η κυνική αναφορά για τους μισθούς (Video)

Ο… σφόδρα καπιταλιστής Άδωνης και η κυνική αναφορά για τους μισθούς (Video)

Κάθε φορά που «βαριά χαρτιά» της κυβέρνησης ψάχνουν να βρουν τρόπο για να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα, προκύπτει ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, απέδωσε ευθύνες στον καπιταλισμό για τις μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

«Εγώ δεν είπα ποτέ σε κανέναν ότι πιστεύω σε κανενός είδους σοβιετικό σύστημα. Είμαι σφόδρα καπιταλιστής, πιστεύω στην ελεύθερη αγορά», σημείωσε με στόμφο ο Άδωνης Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως… ιδεολογική νίκη το γεγονός πως υπεραμύνθηκε τις επιλογής του να μην βάλει διατίμηση στις μάσκες.

Φυσικά, ουδείς περίμενε από έναν πολιτικό όπως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων να υιοθετεί… φιλολαϊκές πολιτικές, ή να… σηκώσει κόκκινο λάβαρο. Ωστόσο, είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός πως, για ακόμη μια φορά, ένα «γερό χαρτί» της κυβέρνησης των «αρίστων» επιλέγει τον δρόμο της επίρριψης ευθυνών οπουδήποτε αλλού (εν προκειμένω στον καπιταλισμό, τον οποίον έχει προτιμήσει και στο παρελθόν, όπως και ο Τάκης Θεοδωρικάκος), αρκεί να μην γίνει αυτοκριτική…

Η ατάκα του Άδωνη Γεωργιάδη από το 18:00 και έπειτα:

https://www.youtube.com/watch?v=wgu2_Wk6L3c

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter