Ο Σγουρός πανηγυρίζει για την απόσυρση Χατζάρα αλλά δεν τόλμησε να τον διαγράψει

Ο Σγουρός πανηγυρίζει για την απόσυρση Χατζάρα αλλά δεν τόλμησε να τον διαγράψει

Πανηγυρίζει την απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, την ώρα που δεν τόλμησε να τον διαγράψει για τις αντισημιτικές και ναζιστικές αναρτήσεις του, οι οποίες προκάλεσαν σάλο.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook αναφέρει ότι «οι αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που αποδίδονται στον Σπύρο Χατζάρα μας βρίσκουν απόλυτα και ριζικά αντίθετους και γι’ αυτό τις καταδικάζουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο». Ενώ στη συνέχεια αναφέρει: «Θέλω να καταστήσω σαφές ότι, οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τη δημοκρατική, προοδευτική στάση της παράταξής μας “ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”. Γι’ αυτό η απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα από το ψηφοδέλτιό μας είναι αυτονόητη».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ιωακειμίδης χαρακτήρισε «Θετικό» το γεγονός ότι μετά την κατακραυγή για τις αντισημιτικές και ναζιστικές αναρτήσεις του, ο Σπύρος Χατζάρας, αλλά «προβληματικό» ότι ο κ. Σγουρός «δεν επέδειξε τα ίδια αντανακλαστικά».

Διαβάστε επίσης: Περιφέρεια Αττικής: Εκτός συνδυασμού του Σγουρού μετά τον σάλο ο Χατζάρας

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter