Ο ΣΚΑΪ «έκοψε στον αέρα» την Κανέλλη επειδή μετέφερε τη φράση του αστυνομικού… «πάμε να τους γ@@@» (Video)

Ο ΣΚΑΪ «έκοψε στον αέρα» την Κανέλλη επειδή μετέφερε τη φράση του αστυνομικού… «πάμε να τους γ@@@» (Video)

Για τον ΣΚΑΙ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και η τακτική που ακολουθεί πολύ συγκεκριμένη. 

Με άκρως δημοκρατικό τρόπο και ακολουθώντας τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όποιος τολμάει να εκφέρει μια διαφορετική άποψη από αυτή που προωθεί το κανάλι του Φαλήρου απλά… «κόβεται». 

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό παράδειγμα και τα όσα συνέβησαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του καναλιού που είχε καλεσμένη τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Αναφερόμενη η κυρία Κανέλλη στα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη καταδίκασε το όργιο καταστολής των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και την επίθεση κατά του αστυνομικού. Φυσικά, η καταδίκη της ωμής βίας ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους δημοσιογράφους του καναλιού που άρχισαν να δυσανασχετούν. 

Ωστόσο, το κερασάκι ήρθε όταν η βουλευτής αναφέρθηκε στο ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να απειλούν και να βρίζουν ζητώντας εκδίκηση για το ξυλοδαρμό του συναδέλφου τους λέγοντας «πάμε να τους γαμ@@@, να τους σκοτώσουμε».

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Δημήτρη Οικονόμου ο οποίος έξαλλος ζήτησε από την βουλευτή του ΚΚΕ να ζητήσει συγνώμη για τη χυδαία φράση που η ίδια απλώς μετέφερε στον αέρα της εκπομπής και που στην πραγματικότητα είχε ειπωθεί από αστυνομικούς.

Όταν μάλιστα η κυρία Κανέλλη ζητούσε από τους δημοσιογράφους να παίξουν το επίμαχο βίντεο και όχι μόνο τον τραυματισμένο αστυνομικό, οι δημοσιογράφοι είχαν κλείσει απλά τα αφτιά τους ζητώντας επίμονα από την βουλευτή να ζητήσει συγγνώμη.

«Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή» την διακόπτει εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως «Την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Να το πάρετε πίσω και να το ζητήσετε συγγνώμη, πρώτα θα πείτε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό, τι θέλετε».

«Να ζητήσω συγγνώμη για τα εισαγωγικά που μπαίνουνε, δικά μου είναι; Να ζητήσω συγγνώμη που τη μετέφερα» αναφέρει η βουλευτής.

Το αποτέλεσμα ήταν τελικά το αναμενόμενο. Αποφάσισαν να την «κόψουν» από τον αέρα με… συνοπτικές διαδικασίες. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter