Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζάς απαντά στον Κούγια: «Η φράση “επαγγελματίες” ομοφυλόφιλοι προσβάλει συλλήβδην τους ομοφυλόφιλους»

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζάς απαντά στον Κούγια: «Η φράση “επαγγελματίες” ομοφυλόφιλοι προσβάλει συλλήβδην τους ομοφυλόφιλους»

Οργή έχουν προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο η υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο Αλέξης Κούγιας για τον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη αναφερόμενος στην προσωπική του δήλωση σε «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους».

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζάς που έχει δημόσια τοποθετηθεί στις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις αλλά και στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε την δήλωση του Αλέξη Κούγια λέγοντας χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο facebook πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση «προσβάλει την προσωπικότητα των μαρτύρων, γενικεύει επικίνδυνα και προσβάλει συλλήβδην τους ομοφυλόφιλους». 

Η ανάρτησή του στο Facebook

«Σήμερα ειπώθηκε η φράση “επαγγελματίες» ομοφυλόφιλοιοι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους” – τοποθέτηση η οποία προσβάλει την προσωπικότητα των μαρτύρων, γενικεύει επικίνδυνα και προσβάλει συλλήβδην τους ομοφυλόφιλους.

Και θυμήθηκα μια άλλη τοποθέτηση για τον αείμνηστο συγγραφέα : «ερωτική επιλογή «αντιαισθητική» και «παρά φύση», χαρακτηρίζοντας τον Μένη Κουμανταρέα «μέγιστο καλλιτέχνη, διεστραμμένο άνθρωπο» και «εκμαυλιστή» και μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα, δικαιολογώντας μάλιστα πρακτικές αυτοδικίας. «Η πράξη του κατηγορούμενου μπορεί να έσωσε πολλά παιδιά, αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμένα αν μου το ’χε κάνει ο αείμνηστος, θα του είχα κόψει και τα γεννητικά όργανα και τα χέρια και τα πόδια», είχε πει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter