Ο σκοτεινός και φλύαρος Big John

Ο σκοτεινός και φλύαρος Big John

Ενα σκοτεινό πρόσωπο με πολύχρονες σχέσεις με την αστυνομία, το οποίο ερευνάται για διάφορες υποθέσεις από την εισαγγελία, εμφανίζεται ως υπόγειος πρωταγωνιστής στην υπόθεση των ταυτοτήτων.

Κινείται με μεγάλη άνεση στους ορόφους της Κατεχάκη έχοντας εξασφαλίσει γνωριμίες με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ που τον αποκαλούν συνθηματικά «Big John». Παρότι διατηρεί υψηλές γνωριμίες σε πολιτικούς χώρους, το τελευταίο διάστημα φροντίζει να θυμίζει τις επαφές του απευθείας με το Μαξίμου.

Δείτε επίσης: Σικέ διαγωνισμοί – Επιβεβαίωση με… ντοκουμέντο!

Σύνδεσμός του είναι πρόσωπο στο κυβερνητικό Μέγαρο με το οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και το οποίο συναντά συχνά είτε στα γραφεία του στην οδό Αγγελου Σικελιανού στο Ψυχικό είτε στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι, όπου επίσης διατηρεί γραφεία. Αν και θέλει να δείχνει άνθρωπος του παρασκηνίου, κινείται κάνοντας αρκετό θόρυβο με κουστωδία μεγάλων αυτοκινήτων και φρουρών στους οποίους συγκαταλέγονται και γνωστοί ποινικοί από την Κρήτη.

Κατά καιρούς στο παρελθόν έχει προσεγγίσει επιχειρηματίες αλλά και πολιτικά πρόσωπα διαφημίζοντας πως μπορεί να παράσχει υπηρεσίες υψηλής ασφαλείας και παρακολούθησης, ενώ ταυτόχρονα ειδικεύεται σε δημιουργία εικονικών εταιρειών. Πρόσφατα ανέλαβε να παράσχει υπηρεσίες «πληροφοριών» σε πρόσωπο που εμπλέκεται σε τραπεζικό σκάνδαλο, διαβεβαιώνοντας πως με όσα του προσφέρει μπορεί να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους διώκτες του. Ο Big John χαρακτηρίζεται επικίνδυνος από όσους τον ξέρουν, αν και ο καθένας εννοεί διαφορετικό πράγμα με τον όρο αυτό.

Κάποιοι δηλαδή τον θεωρούν επικίνδυνο γιατί κατά καιρούς έχει εμπλακεί σε υποθέσεις εξαπάτησης όσων τον συναναστρέφονται και άλλοι γιατί είναι αδίστακτος. Παροιμιώδες είναι οι κομπασμοί του ότι είναι πράκτορας της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙ 6, που μπορεί να μην έχει την άδεια να σκοτώνει όπως ο Τζέιμς Μποντ, μπορεί ωστόσο να μιλά με υψηλόβαθμους παράγοντες σε Ελλάδα και Βρετανία με σύστημα παραμόρφωσης φωνής για να μην αποκαλυφθεί. Το δεδομένο είναι πως με τις μεθόδους του ο Big John φέρεται να καταφέρνει το φημολογούμενο, να εξασφαλίζει υψηλές διασυνδέσεις που του ανοίγουν πόρτες.

Στην παρούσα φάση ο φλύαρος Big John εμφανίζεται να κάνει επαφές μεταξύ των εταιρειών που θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για να παρακαμφθεί ο σκόπελος από τις αποκαλύψεις που μπορεί τελικώς να εκθέσουν όλους. Σε ό,τι αφορά εμάς και τον Big John, φροντίζει να λέει πως έχει τον τρόπο να «μας δείξει εμάς». Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοεί, αλλά σε κάθε περίπτωση καλά θα κάνει ο κ. Χρυσοχοΐδης να ξέρει πως έχει την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό που μπορεί να εννοεί ο μίστερ John. Πόσο μάλλον όταν και ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟΠΟ φέρεται να γνωρίζει τον τρομερό Γιάννη της αστυνομίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter