Ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν σφυρίζει το ΠΑΟΚ – Άρης

Ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν σφυρίζει το ΠΑΟΚ – Άρης

Ο έμπειρος Σκωτσέζος ρέφερι Ρόμπερτ Μάντεν ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Ο 43χρονος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και είχε σφυρίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 στις 14/2/21. Το περασμένο καλοκαίρι διηύθυνε το Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1 για το οποίο φώναζαν οι Πειραιώτες, πέρυσι ήταν στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 και παλαιότερα στους αγώνες Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0, Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 και Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1.

Βοηθοί του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ, Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Μπρούνο Εστέβες, με τον Μπουξμπάουμ. Ο Πορτογάλος VARίστας θα βρεθεί και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, το οποίο θα διευθύνει ο Καραντώνης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/11: 17:15 Αστέρας-Ατρόμητος: Φωτιάς (Νικολακάκης, Κωνσταντίνου, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Μανούχος, Κουρομπύλια), 19:30 Απόλλων-Λαμία: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Ευαγγέλου, VAR: Τζήλος, Χριστάκογλου), 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Καραντώνης (Ψαρρής, Ι.Δημητριάδης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Εστέβες, Τριανταφύλλου).

Κυριακή 28/11: 15:00 ΟΦΗ-Ιωνικός: Περράκης (Στάικος, Παπαδόπουλος, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Τζοβάρας, Μπαλτάς), 15:00 Ολυμπιακός-Βόλος: Κουτσιαύτης (Πετρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάνας), 19:30 ΠΑΟΚ-Άρης: Μάντεν (Ρουμ, ΜακΓκίτσι, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Εστέβες, Μπουξμπάουμ), 19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Γκάμαρης (Κόλλιας, Παπαδάκης, 4ος Κουκουλάς, VAR: Παπαδόπουλος, Ζαμπάλας).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter