Ο Σλοβάκος διαιτητής Κρούζλιακ στο Ντιναμό-Ολυμπιακός, ο Σιδηρόπουλος στο Νάπολι – Ζυρίχη

Ο Σλοβάκος διαιτητής Κρούζλιακ στο Ντιναμό-Ολυμπιακός, ο Σιδηρόπουλος στο Νάπολι – Ζυρίχη

Ο Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την ρεβάνς της Πέμπτης ανάμεσα στη Ντιναμό και τον Ολυμπιακό στο Κίεβο.

Ο Κρούζλιακ είναι ρέφερι Α’ κατηγορίας της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και είναι γνωστός καθώς έχει διευθύνει άλλες τρεις αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Έχει σφυρίξει τα παιχνίδια Γκαμπάλα – Παναθηναϊκός 2-2, Τότεναμ – Αστέρας Τρίπολης 5-1 και τον αγώνα νέων Ελλάδας – Λετονίας 2-0.

Την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ θα είναι παρών και ο διεθνής Έλληνας διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος ορίστηκε στη ρεβάνς της Νάπολι με τη Ζυρίχη (στην Ελβετία είχαν νικήσει οι Ιταλοί με 3-1). Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Δημητριάδης, επιπρόσθετοι οι Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευθυμιάδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η UEFA δεν έλαβε υπόψιν της το σοβαρό λάθος του Σιδηρόπουλου στον αγώνα Ρεν – Μπέτις 3-3, όταν είχε υποδείξει πέναλτι υπέρ της γαλλικής ομάδας σε θεαματική βουτιά ποδοσφαιριστή της, προκαλώντας έτσι τις έντονες διαμαρτυρίες των Ισπανών…

Τέλος ο Κύρος Βασσάρας θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας επίσης για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter