Ο σοκαρισμένος Μουρούτης για το «μαύρο» στο Mega …ξέχασε την ΕΡΤ (Photo)

Ο σοκαρισμένος Μουρούτης για το «μαύρο» στο Mega …ξέχασε την ΕΡΤ (Photo)

Μιλάνε όλοι μιλάνε και τα «παιδιά» του Σαμαρά, που το 2013 έκλεισαν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα την ΕΡΤ.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς να σιωπούν για το έγκλημα κατά της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας που συνετελέσθη επί διακυβέρνησης Αντ. Σαμαρά έχουν το θράσος – γιατί περί θράσους πρόκειται- να κάνουν και σχόλια στην στρατόσφαιρα του διαδικτύου για το «πόσο θλιμμένα είναι» ή «πόσο οργισμένα είναι» για το γεγονός ότι η Digea έβαλε λουκέτο στο Mega.

 Μάλιστα, ένα από τα πολιτικά «τέκνα» του τέως πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, ο Γιώργος Μουρούτης έγραψε στο twitter το εξής καταπληκτικό: «Σοκαριστικό το μαύρο». Και το λέει αυτό ο άνθρωπος που όταν η… λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Σαμαρά έριξε μαύρο στη δημόσια τηλεόραση ήταν διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

ΥΓ. Στην περίπτωση που ο κύριος Μουρούτης ξεπέρασε το σοκ, τότε μπορεί να «ρωτήσει» τα τελευταία αφεντικά του Mega γιατί δεν στήριξαν οικονομικά το κανάλι… Γιατί άφησαν απλήρωτους εκατοντάδες εργαζόμενους… Γιατί με την αδιαφορία τους (sic) έβαλαν οι ίδιοι το λουκέτο στο κανάλι… Τέλος, μπορεί ακόμη και σήμερα, σε ότι τον αφορά, να ζητήσει συγνώμη από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ για το ότι η κυβέρνηση Σαμαρά (την οποία και η αφεντιά του υπηρέτησε με ζήλο και με πάθος), έκλεισε, εν μια νυκτί, τη δημόσια τηλεόραση. Ποτέ δεν είναι αργά…

https://twitter.com/gmourout/status/1056329462168645632

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter