Ο Sokratis πάει Αρσεναλ;

Ο Sokratis πάει Αρσεναλ;

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στον δρόμο για το Λονδίνο και την Άρσεναλ. Αναφορές ιστοσελίδων σε Γερμανία και Αγγλία, σημειώνουν σήμερα, ότι ο Έλληνας αμυντικός της Ντόρτμουντ, είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την γερμανική ομάδα και να μετακομίσει στην αγγλική Premier League.

«Οι συνομιλίες δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής καμία προοπτική για παράταση του συμβολαίου», επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ. Το συμβόλαιο του Sokratis με τους «κιτρινόμαυρους» λήγει στις 30 Ιουνίου 2019, αλλά αρνείται να το ανανεώσει από τώρα, όπως θέλει η Ντόρτμουντ, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου.

«Η Άρσεναλ θεωρείται η κορυφαία υποψήφια για τον Έλληνα, που μπορεί να φέρει στα ταμεία της Ντόρτμουντ περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι θα ήταν η έβδομη πιο ακριβή …παραχώρηση της ιστορίας της ομάδας. Ο μάνατζέρ του λέγεται ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους «κανονιέρηδες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στο Λονδίνο, ο 29χρονος αμυντικός θα συναντήσει μερικούς παλιούς γνωστούς, όπως τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μχιταριάν. Επίσης θα βρει και τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αν τον κρατήσει η Αρσεναλ.

Οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ήδη επαφές με τον επικεφαλής της Αρσεναλ, Στηβ Μίσλιντατ και τονίζουν, πως ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έχει προτάσεις και από την Ιταλία, αλλά εκείνος έχει επιλέξει την Premier League ως τον επόμενο προορισμό του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter