«Ο Σόρος θέλει να διαλύσει την Ευρώπη με εκατομμύρια μετανάστες – Είναι σχέδιο του Σατανά»

«Ο Σόρος θέλει να διαλύσει την Ευρώπη με εκατομμύρια μετανάστες – Είναι σχέδιο του Σατανά»

Κάθε προηγούμενο συνομωσιολογίας, ακροδεξιάς ρητορικής και μεσαιωνικού σκοταδισμού έχουν ξεπεράσει βουλευτές της Ουγγαρίας, την οποία κυβερνά το ακροδεξιό κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν.

Ένας Ούγγρος βουλευτής «είδε» πίσω από τη μετανάστευση σχέδιο του… Σόρος για να διαλυθεί το «πνεύμα της Ευρώπης». Υποστήριξε μάλιστα ότι υπάρχει… χριστινικό καθήκον για πάλη ενάντια στο «σατανικό» σχέδιο του Σόρος.

Σε ερώτησή του ο βουλευτής Andras Aradszki του Χριστανοδημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος ισχυρίστηκε ότι «ο Σόρος και οι υποστηρικτές του θέλουν να καταστρέψουν την ανεξαρτησία και τις αξίες των εθνών-κρατών», κάτι που θα γίνει μέσω «της υπονόμευσης του χριστιανικού πνεύματος της Ευρώπης με την εγκατάσταση δεκάδων εκατομμυρίων (sic) προσφύγων».

«Η μάχη ενάντια στον Σατανά είναι χριστιανικό καθήκον. Ναι, μιλάω για επίθεση του Σατανά, που είναι επίσης ο άγγελος της άρνησης, γιατί αρνούνται αυτά που προετοιμάζονται να πράξουν – ακόμα και αν είναι εντελώς προφανή. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει ποσόστωση προσφύγων, υποχρεωτική εγκατάσταση και ότι το σχέδιο του Σόρος δεν υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Aradszki.

Μπορεί η θεωρία του να παραπέμπει μάλλον σε… κλινική περίπτωση παρά σε πολιτικό λόγο, ωστόσο η συνομωσιολογία, ίδιον της ακροδεξιάς κοσμοαντίληψης, ενισχύεται σε όλη την Ευρώπη, τροφοδοτούμενη από την αντιπροσφυγική πολιτική της ΕΕ, τους φράχτες και τα κλειστά σύνορα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter