Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Το τζάμπολ του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ θα δοθεί 18 μερόνυχτα μετά την «οπαδική» δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού. Στην άλλη άκρη της Ελλάδας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Προκειμένου να κάνουν το κομμάτι τους οι χουλιγκάνοι θα έφταναν όχι στο Ηράκλειο, αλλά και στις εσχατιές της οικουμένης: στη Νέα Υόρκη, τη Μελβούρνη, στο Ντίσελντορφ, οπουδήποτε υπάρχει ελληνισμός.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας. Ευτυχώς για όλους, η φιλήσυχη ομάδα της Πάτρας απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και ματαίωσε το τετραπλό τζάκποτ. Νωρίτερα έμεινε εκτός νυμφώνος και ο Αρης, οπότε η διοργάνωση θα γίνει ερήμην των καλόπαιδων της Θεσσαλονίκης. Η Αθήνα, όμως, έχει επαρκείς εφεδρείες για να καλύψει το κενό στις πολεμίστρες του Ηρακλείου.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος απέρριψε μετά βδελυγμίας το μοντέλο της τρομοκρατημένης από παλαιότερα έκτροπα διοίκησης Βασιλακόπουλου (μισοάδειες κερκίδες, νεκρές ζώνες, εισιτήρια σε μαθητές κ.ο.κ.) και έκανε σημαία της τον ρομαντισμό: «Το φάιναλ φορ θα είναι γιορτή του μπάσκετ, με φιλάθλους των τεσσάρων ομάδων στις εξέδρες».

Και ο αστερίσκος: «Θέτουμε τους προέδρους προ των ευθυνών τους». Τώρα μάλιστα… Μιλάμε για τους ίδιους συλλόγους που επί δεκαετίες ποντάρουν σε τάγματα εφόδου και ματωμένους στρατούς για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους. Για τον ίδιο λαό που κυριολεκτικά σκοτώνεται για το τίποτε… Προς το παρόν μας σώζει από τα χειρότερα η χωρητικότητα 10% που ζήτησαν οι λοιμωξιολόγοι.

Επισήμως ο Λιόλιος ζητάει 50%, αλλά η καρδούλα του το ξέρει. Οπως και να το κάνουμε, θα είναι πιο εύκολο να αστυνομευτούν 400 νοματαίοι σε ένα σχεδόν άδειο γήπεδο παρά τρεις αφιονισμένοι πυρήνες χουλιγκανισμού. Εάν αύριο μεθαύριο αποφασιστεί χαλάρωση των μέτρων, ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter