Ο Σπίρτζης αποκαλύπτει fake news Μητσοτάκη (Video)

Ο Σπίρτζης αποκαλύπτει fake news Μητσοτάκη (Video)

Fake news του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη Βουλή, αποκαλύπτει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός διάβασε ένα απόσπασμα από επιστολή του κ. Δρακόπουλου. Συγκεκριμένα ανέφερε αυτολεξεί:

«Θα διαβάσω ένα απόσπασμα από αυτό το οποίο είπε: «Όταν ρώτησα», λέει ο κύριος Δρακόπουλος, «έναν από τους πυροσβέστες», αναφέρω το όνομά του γιατί το γράφει, τον Βασίλη Κατσιάδα «πού έβρισκε όλη αυτή την ενέργεια, να είναι 14 ώρες όρθιος στο αεροδρόμιο και να υλοποιεί την πολιτική την οποία είχαμε χαράξει, η απάντησή του με κατέπληξε. Η επιτυχία μας αναφορικά με τον Covid-19 είναι η μοναδική μεγάλη νίκη της γενιάς μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τη διατηρήσω».

Σαν κι αυτόν, υπάρχουν πάρα πολλοί, εκατοντάδες, χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι έβαλαν πλάτη. Αυτούς προσβάλλετε, όταν με τόσο μεγάλη άνεση, αφορίζετε αυτή την προσπάθεια».

Όπως τονίζει ο κ. Σπίρτζης: «Μας ενημερώνουν, όμως,πυροσβέστες της Πρώτης Γραμμής, που δίνουν πραγματικά καθημερινή μάχη, ότι ο κ. Κατσιάδας Βασίλης δεν υπηρετεί ως πυροσβέστης στο αεροδρόμιο αλλά στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, στενός συνεργάτης του κ. Χαρδαλιά, και είχε μετάσχει σε σύσκεψη στο αεροδρόμιο».

Προσθέτει δε: «Να θυμίσουμε τις κατ’ εξαίρεση διατάξεις μισθολογικές, μοριοδότησης και πολλές άλλες, για όσους υπηρετούν στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, που πρόσφατα θεσμοθέτησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Ρωτάμε αν αληθεύει – και γεννιούνται μόνα τους τα ερωτήματα – ότι οι Συνεργάτες των Υπουργών και στελέχη της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, παρουσιάζονται ακόμη και στον κ. Δρακόπουλο ως απλοί πυροσβέστες, που υπηρετούν στο αεροδρόμιο και στέκονται δεκατέσσερις ώρες όρθιοι;

Ρωτάμε, αν αληθεύει, ποιος προσβάλει όσους πραγματικά έβαλαν και βάζουν πλάτη, χωρίς καμία απολαβή;»

«Αν αληθεύει και επειδή ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος σήμερα δήλωσε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει θράσος για την ευθύνη του κ. Μητσοτάκη στην οικονομική κρίση, είναι αυτόματες οι απαντήσεις στα ερωτήματα:

ποιος έχει θράσος, ποιος λέει αλήθεια και ποιος αντιμετωπίζει τα πάντα επικοινωνιακά και μόνο…», καταλήγει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter