Ο Στ. Πέτσας είδε «μαθήματα δημοκρατίας» από την Αστυνομία στο Κουκάκι

Ο Στ. Πέτσας είδε «μαθήματα δημοκρατίας» από την Αστυνομία στο Κουκάκι

Μάθημα …δημοκρατίας είναι κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στ. Πέτσα η επιχείρηση των ΜΑΤ στα δύο κτίρια που είχαν καταλάβει αντιεξουσιαστές στο Κουκάκι. Υποστηρίζει ακόμα ότι…όλοι οι Έλληνες δίνουν συγχαρητήρια εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και προσθέτει «Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».

Και καταλήγει: «Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός. Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το κράτος Δικαίου» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει λέγοντας «οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους. Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών».

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε ένα απόσπασμα από το «μάθημα δημοκρατίας» των ΜΑΤ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter