Ο Σταϊκούρας «αδειάζει» Άδωνη

Ο Σταϊκούρας «αδειάζει» Άδωνη

Ή χαλασμένο τηλέφωνο έχουν εκεί στη Νέα Δημοκρατία ή κάποιος κάνει το λαγό και… αν «πιάσει».

Απαντώντας άμεσα στην άποψη του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνη Γεωργιάδη πως τα χρέη της ΝΔ πρέπει να κουρευτούν όπως γίνεται και με το νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ είχε διαφορετική άποψη…

«Τα κόμματα πρέπει, όπως και όλοι οι πολίτες, να αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και η Νέα Δημοκρατία αυτό πράττει με σοβαρότητα και συστηματικό τρόπο», δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κληθείς να απαντήσει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «άμεσα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει η Τράπεζα Πειραιώς για μη εξυπηρετούμενα δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ», καθώς και δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε:

«Τα κόμματα πρέπει να είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους και να αποπληρώνουν κανονικά τις υποχρεώσεις τους. Δεύτερη παρατήρηση, εδώ και κάποια χρόνια έχουν γίνει σημαντικές περικοπές στη χρηματοδότηση όλων των πολιτικών κομμάτων και ορθώς έγινε από προηγούμενες κυβερνήσεις. Αυτό αυτομάτως δυσκόλεψε τα πολιτικά κόμματα που έχουν δανειοδοτηθεί να είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους. Η ΝΔ συνεπώς προσπαθεί -και αυτό έχει κάνει τα τελευταία χρόνια- το σύνολο της χρηματοδότησης που έχει πάρει από το κράτος να το δίνει για να καλύψει αυτές τις υποχρεώσεις και να καλύπτει με ίδιους πόρους τη χρηματοδότηση του κόμματος που έχουμε για τις τρέχουσες ανάγκες. Αποδεικνύουμε ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις».

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της Τράπεζας Πειραιώς ανέφερε πως δεν βρίσκεται μέσα «στον οργανισμό που λέγεται ΝΔ» για να ξέρει ακριβώς την επικοινωνία.

«Αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι τέτοια σχετική απόφαση δεν έχει φτάσει ακόμη στη ΝΔ και σε κάθε περίπτωση θα δει πώς θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter