Ο Σταϊκούρας «αυτορύθμισε» τον Σκυλακάκη: Και οι λαϊκές οικογένειες έχουν αυτοκίνητα!

Ο Σταϊκούρας «αυτορύθμισε» τον Σκυλακάκη:  Και οι λαϊκές οικογένειες έχουν αυτοκίνητα!

Τελικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προλαβαίνει να μπαλώνει τα λάθη της και τις «αστοχίες» της αφού ενός κακού μύρια έπονται.

Μόλις χθες ο επιτελικός και άριστος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης είχε «αποφασίσει», για να στηρίξει τις ταξικές και τοξικές αποφάσεις της κυβέρνησης πως οι λαϊκές οικογένειες δεν έχουν αυτοκίνητα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι  οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο οπότε και η κυβέρνηση δεν χρειάζεται να μειώσει τους φόρους στα καύσιμα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Αφού βέβαια άκουσε τα εξ αμάξης στα κοινωνικά δίκτυα η τόσο εκτός τόπου και χρόνου, αναληθής, αλαζονική και fake δήλωση, ήρθε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας να πάρει τις αποστάσεις του και να διαψεύσει τον αναπληρωτή υπουργό..

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, άδειασε τον Θόδωρο Σκυλακάκη σε μια προσπάθεια να μην ταυτιστεί ο ίδιος με την εκτός πραγματικότητας δήλωση του αναπληρωτή του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι γεγονός ότι υπάρχει ακρίβεια. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν είναι μεγάλο το κόστος, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν επιβαρύνονται τα νοικοκυριά. Προφανώς και λαϊκές οικογένειες έχουν αυτοκίνητο».

Εννοείται βέβαια πως δεν έδωσε καμία λύση στην ακρίβεια που αντιμετωπίζουν κυρίως οι μεσαίου και χαμηλού εισοδήματος οικογένειες.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, υποστήριξε γενικώς και αορίστως ότι «θα υπάρξει λύση και στο θέμα της αύξησης των καυσίμων» χωρίς να αναφερθεί με ποιο τρόπο πρόκειται να γίνει παρέμβαση.

Τελικά πάντως κατέρρευσε η «λογική« Σκυλακάκη ότι δεν χρειάζεται να μειώσουν τους φόρους στα καύσιμα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter