«Ο Στάθης δεν είναι Κωτσόβολος» δηλώνει ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη

«Ο Στάθης δεν είναι Κωτσόβολος» δηλώνει ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη

Ποσό γύρω στις 200.000 ευρώ διεκδικεί ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού (και νυν του Αρη) Στάθης Ταυλαρίδης από την «πράσινη» ΠΑΕ και έχει κάνει προσφυγή για να μπορέσει να πάρει τα χρήματα του.

Σήμερα πάντως, ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Ατλαμάζογλου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 κι έκανε γνωστό στην διοίκησητ ου ΠΑΟ ότι δεν δέχεται την πρόταση για εξόφληση του ποσού μέσω 20 δόσεων, κάτι που βάζει σε κίνδυνο την αδειοδότηση του «τριφυλλιού» για τη να σεζόν. «Ο Στάθης δεν είναι Κωτσόβολος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του δικηγόρου!

Για τις οφειλές (150.000 συν τους τόκους) της ΠΑΕ στον πελάτη του ο κ. Ατλαμάζογλου τόνισε: «Υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας μέχρι την περασμένη Δευτέρα. Τότε διακόψαμε κάθε επικοινωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από υπαιτιότητά της, γιατί θέλησαν να αναιρέσουν τα κεκτημένα. Υπάρχει μία απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει κι έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο. Εκεί υπάρχουν δύο όροι: Ο πρώτος λέει ότι ο ποδοσφαιριστής λαμβάνει τα χρήματα καθαρά και αυτό σημαίνει αποφορολογούμενα. Ο δεύτερος ορίζει ότι όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις επιβαρύνουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Άρα λοιπόν, προς τι τόση συζήτηση και τόση διένεξη από πλευράς της ΠΑΕ για την ειδική εισφορά αλληλεγγύης αφού το έχει συνομολογήσει και το έχει υπογράψει στο συμβόλαιο».

Για την προσπάθεια διακανονισμού είπε: «Αντιλαμβάνεστε ότι για να φτάσουμε εδώ, έχει γίνει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Πλην όμως όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες γιατί η ΠΑΕ ήθελε να υπογράψουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ, το οποίο να ορίζει της δόσεις που θα πάρει τα χρήματα ο παίκτης. Αυτό δεν δεχτήκαμε γιατί έχω κακό προηγούμενο με την ΠΑΕ. Όσες φορές έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό ο πελάτης μου, δεν τηρείται. Δεν τηρούνται οι ημερομηνίες καταβολής των δόσεων. Οπότε φτάνουμε σχεδόν σε ένα σημείο να παρακαλάμε για τα χρήματα μας. Η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν να να πληρωθεί σε 20 δόσεις κι εγώ τους απάντησα “Ο Στάθης δεν είναι… Κωτσόβολος”. Να κάνουμε μια συμφωνία, να σας βοηθήσουμε αλλά βοηθήστε μας κι εσείς. Εγώ αντιλήφθηκα πως δεν είχαν πρόθεση να βοηθήσουν. Οπότε φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Γίνεται πολύς λόγος για την εισφορά αλληλεγγύης αλλά κακώς γίνεται από τις ΠΑΕ. Το θέμα για μένα είναι ξεκάθαρο. Έχουν συμβληθεί με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να λαμβάνουν τα χρήματα τους καθαρά. Είναι ξεκάθαρο, τα λαμβάνουν αποφορολογούμενα. Η εισφορά αλληλεγγύης αποτελεί φόρο και αυτό το έχει κρίνει η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, οποιαδήποτε παρέκκλιση είναι παράνομη και αβάσιμη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter