Ο Στάθης Αγγελόπουλος δηλώνει ανυποχώρητα: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»

Ο Στάθης Αγγελόπουλος δηλώνει ανυποχώρητα: «Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο»

Για την περιπέτεια που βίωσε όταν νόσησε από κορονοϊό αλλά και για την επιλογή του να μην εμβολιαστεί μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής σχετικά με τη βάρβαρη εμπειρία που είχε όταν νόσησε με κορονοϊό: «Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς».

Σε ότι αφορά την επιλογή του ίδιου για το εάν θα επιλέξει να εμβολιαστεί, ο Στάθης Αγγελόπουλος στάθηκε κατηγορηματικά ενάντια, δηλώντας πως: «Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει»

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια πως συμφωνεί απόλυτα και με τον Γρηγόρη Πετράκο: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια. Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό για να ζήσω μακριά. Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω» κατέληξε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter