Ο Σταύρος Μπένος ορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας

Ο Σταύρος Μπένος ορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας

Τον Σταύρο Μπένο όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως επικεφαλής της επιτροπής που συστήνεται για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας που θα αναλάβει την οικονομική συγκρότηση της περιοχής μετά το σβήσιμο της πυρκαγιάς που εξακολουθεί να καίει για 8η μέρα την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε την ίδρυση της συγκεκριμένης επιτροπής και ανακοίνωσε πακέτο μέτρων για την ανακούφιση των πυρόπληκτων μετά τις καταστροφικές φωτιές.

Ποιος είναι ο Σταύρος Μπένος

Ο Σταύρος Μπένος γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου 1947 είναι τοπογράφος – μηχανικός και πολιτικός. Υπήρξε δήμαρχος Καλαμάτας από το 1979 έως το 1990, βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας από το 1990 έως το 2004 και στη Β’ Αθήνας από το 2004 έως το 2007. Υπήρξε υφυπουργός Πολιτισμού κατά την τελευταία Κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου και υπουργός Πολιτισμού, υπουργός Αιγαίου και υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη.

Με δική του πρωτοβουλία ιδρύθηκαν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), τα οποία εξακολουθούν να παίζουν κυρίαρχο ρόλο μέχρι σήμερα και αποτέλεσαν σημαντική πρωτοβουλία στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter