Ο Σταύρος Θεοδωράκης αδειάζει την αθλιότητα Χειμωνά κατά Κορτώ και ζητάει συγγνώμη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αδειάζει την αθλιότητα Χειμωνά κατά Κορτώ και ζητάει συγγνώμη

Πρωτοφανής δεν ήταν, για όσους γνωρίζουν ή παρακολουθούν το διαδικτυακό ίχνος του κυρίου Χειμωνά η επίθεση του με ειρωνείες εναντίον του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ που χθες μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας και την διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει. Το ενδιαφέρον είναι η παρέμβαση του Σταύρου Θεοδωράκη. 

Μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε η αχαρακτήριστη ειρωνεία από τον Θανάση Χειμωνά, που έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει το όλο θέμα για ψηφοθηρικούς λόγους, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και αδειάζει τη στάση του υποψηφίου του κόμματός του και μάλιστα όχι μόνο ζητάει συγγνώμη στον Αύγουστο Κορτώ αλλά τονίζει ότι η πράξη του, αυτό δηλαδή για το οποίο τον ειρωνεύτηκε με ιταμό τρόπο ο Χειμωνάς, είναι γενναία!

Διαβάστε την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη: 

Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς. Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα.Ζητάω συγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση.

https://www.facebook.com/TheodorakisStavros/photos/a.1152593441472128/2396572533740873/?type=3&theater

Τι έγραψε ο Χειμωνάς

Η ανάρτηση του κ.Χειμωνά που προκάλεσε την παρέμβαση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι: Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter