Κανένα διλημα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα, αν ηγηθεί της κεντροαριστεράς..

Ο Σταύρος τολμά εκεί που δεν τολμούν οι άλλοι συνυποψήφιοί του για την ηγεσία της κεντροαριστεράς και δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα μετά τις επόμενες εκλογές...

Δεν το κατονομάζει, αλλά λέει ότι θα συνεργαστεί στη βάση ενός προγράμματος. "Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη. Δεν είμαστε εμείς που λέμε "βγάλτε εσείς τα κάστανα από τη φωτιά" για να μαζεύουμε εμείς ψήφοι - (το διόρθωσε μετά σε ψήφους). Εμείς λέμε ότι είναι αναγκαίο να κυβερνηθεί η χώρα σταθερά προοδευτικά".

Ο κ. Θεοδωράκης λοιπόν δεν έχει πρόβλημα συνεργασίας με οποιοδήποτε κόμμα κερδίσει τις εκλογές είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε η Νέα Δημοκρατία;

Έτσι  βγάζει από κάθε δίλημμα τους ψηφοφόρους-οπαδούς της κεντροαριστεράς για την "επόμενη μέρα" και τις πιθανές συνεργασίες του νέου φορέα που "ψάχνει" τον ηγέτη του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα πηγαίνοντας το βίντεο στο 6':20"

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.