Ο Στέφανος Κασσελάκης στο αγροτικό «μπλόκο» στο Σύνταγμα – «Υπάρχει καρτέλ. Να επέμβει το κράτος» (Video)

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο αγροτικό «μπλόκο» στο Σύνταγμα – «Υπάρχει καρτέλ. Να επέμβει το κράτος» (Video)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στο συλλαλητήριο των αγροτών που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και είχε θερμή υποδοχή. Κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ουσιαστικές λύσεις προς τους αγρότες..

Μάλιστα μίλησε για καρτέλ που εκμεταλλεύεται και τους αγρότες και τους καταναλωτές.

«Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση με τους μεσάζοντες και τα ολιγοπώλια. Να επέμβει άμεσα το κράτος. Να μην υπάρχει πλέον αυτή η κοροϊδία. Να καταργηθεί μόνιμα ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο, να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα και επιτέλους μία ρύθμιση οφειλών για να μην δουν αυτοί οι άνθρωποι τη γη τους να ρευστοποιείται. Απλά πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στο Σύνταγμα βρίσκεται επίσης πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με Ολγα Γεροβασίλη, Σωκράτη Φάμελλο, Δώρα Αυγέρη, Παναγιώτη Ρήγα, Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη κ.ά.

Αργότερα το απόγευμα της Τρίτης αρχίζει η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που γίνεται σε συνέχεια της μαραθώνια συνεδρίασης της Δευτέρας, όπου ο Στ. Κασσελάκης ήταν απών καθώς βρισκόταν στο Λονδίνο.

Δείτε τα βίντεο:

 

Οταν ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από το Σύνταγμα πήρε το Μετρό για να κατευθυνθεί προς την Πλατεία Κουμουνδούρου όπου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter