Ο Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του documentonews.gr για «μαγείρεμα» των 20 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του documentonews.gr για «μαγείρεμα» των 20 εκατομμυρίων ευρώ

Στην προσπάθειά του να παραπληροφορήσει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε τελικά τις πληροφορίες του documentonews.gr πως γίνεται ένα «μαγείρεμα» ή και εκβιασμοί για να φανούν στον τελικό κατάλογο μικρότερα ποσά προς συγκεκριμένα ΜΜΕ και φυσικά πρόσωπα για τις εκστρατείες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς».

Σήμερα ο Στέλιος Πέτσας προσπαθώντας να ξεφύγει μέσω στημένων ερωτήσεων, αρνήθηκε στην ουσία να δώσει στη δημοσιότητα τα προγραμματισμένα ποσά που επρόκειτο να δοθούν, σύμφωνα με την λίστα της εταιρείας Initative.

Είπε ο κ. Πέτσας:

«Ωστόσο τα ποσά δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθούν οι πληρωμές προς τα μέσα ενημέρωσης. Όταν ολοκληρωθούν οι πληρωμές τότε θα δοθεί η λίστα με τα μέσα ενημέρωσης και με τα ποσά που εισέπραξαν. Στο τέλος της διαδικασίας, όπως έχω πει από την αρχή θα υπάρξει πλήρης εικόνα»

Με απλά λόγια, ενώ Στέλιος Πέτσας δεν διέψευσε τις πληροφορίες ότι η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (Θ Μαυρίδης) έλαβε με βάση τα δημοσιεύματα €323.000, τα Παραπολιτικά (Κουρτάκης) έλαβαν €400.000 αλλά και το Newsit.gr (Ν. Ευαγγελάτος) έλαβε 869.000 €, ζήτησε… χρόνο για τις τελικές πληρωμές…

Νωρίτερα το documentonews.gr είχε μεταδώσει τις πληροφορίες πως μετά τις μεγάλες αντιδράσεις γίνονται προσπάθειες από το υπουργείο Οικονομικών με συνεχή τηλεφωνήματα σε συγκεκριμένα Μέσα να δοθεί το 50% του αρχικού ποσού που είχε προγραμματίσει η κυβέρνηση.

Γι αυτό και παραμένει το αίτημα, να δοθούν τα αρχικά ποσά που είχαν προγραμματιστεί επισήμως, όπως περιλαμβάνονται στις αρχικές λίστες εντολών της εταιρείας Initiative. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter