Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μιλάει αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μιλάει αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ σε συνέντευξη του στο Documento και τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη μιλάει για τις προκλήσεις του «Ready Player One» και φωτίζει άγνωστες πτυχές κλασικών του ταινιών.

Ο Ερρίκος Λίτσης μια εμβληματική φιγούρα του νέου ελληνικού σινεμά και θεάτρου αναφέρει στη Στέλλα Χαραμή την άποψη του για την μέχρι στιγμής προσωπική καριέρα του: «Αισθάνομαι λαθροδιάσημος».

O Διονύσης Σιμόπουλος, επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου δίνει συνέντευξη στην Εμυ Ντούρου και καταρρίπτει το στερεότυπο του επιστήμονα-συγγραφέα.

Προτάσεις δραστηριοτήτων για παιδιά που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τι βρίσκεται στον ουρανό σε ένα ρεπορτάζ της Αφροδίτης Ερμίδη που γίνεται με αφορμή εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

-Παρουσίαση ενός ειδικού ενθέτου για το παιδικό βιβλίο γύρω από τη σχέση παιδιού και αστρονομίας αλλά και προτάσεις για τις διακοπές των λιλιπούτειων αναγνωστών με μερικές από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες των εκδοτικών οίκων.

Λουκουδομαχίες στο γευστικό crash test της εβδομάδας με την Ηλέκτρα Ζαργάνη να προσπαθεί να αντισταθεί στα σιρόπια!

-Η Στέγη μας συστήνει τους κήπους του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και παρουσιάζει τις υπόλοιπες δράσεις του προγράμματος «ΓΕΩμετρίες». Η Κωνσταντίνα Σουλιώτη, υπεύθυνη οργάνωσης παραγωγής σε συνέντευξη της στην Αφροδίτη Ερμίδη δίνει τις λεπτομέρειες.

-Στη στήλη «Ζώντας σε ξένη πόλη» ο μουσικός Στέλιος Μπερμπέρης νιώθει άβολα με την Πόλη που τη λατρεύει αλλά «δυστυχώς η κοινωνία της δυσκολεύεται να δεχτεί τη διαφορετικότητα». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter