Ο Στουρνάρας «ανακάλυψε» πως τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα!

Ο Στουρνάρας «ανακάλυψε» πως τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα!

Αδιάβαστους μας έβγαλε ο μεγαλοτραπεζίτης μας Γιάννης Στουρνάρας αφού χρειάστηκε να μας κάνει σεμινάριο για να μας πει πως τα «λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα». Είναι ο κύριος που έβλεπε τις προάλλες γεμάτες τις τσέπες μας με αποταμιεύσεις…

Μας κούνησε μάλιστα και το δάχτυλο λέγοντας πως, εμείς οι πολίτες, πρέπει να το καταλάβουμε, γιατί προφανώς, όταν μετράς τα χρήματα για να πάρεις το γάλα των παιδιών σου, δεν μπορείς να το καταλάβεις την αξία του χρήματος!

Τα είπε όλα αυτά σε σεμινάριο που διοργάνωσε η ΤτΕ από κοινού με την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και αναρωτιέται κανείς αν αυτά θα τολμούσε να τα γράψει σε πανεπιστημιακό διαγώνισμα. Γιατί πιο αλαζονικά, υποτιμητικά και κενού περιεχομένου δεν υπάρχουν!

Αλλά η πολιτική έχει άλλο Θεό και εκεί προχωράς με τέτοιες ελαφρότητες επιπέδου Μητσοτάκη.

Γιατί προφανώς τα λεφτά φυτρώνουν σε offshore, σε φορολογικούς παραδείσους, σε παιχνίδια κερδοσκοπικά και προφανώς και με μίζες… Γίνονται κότερα, επαύλεις, πολυτελής ζωή, αυτοκίνητα, ρούχα, χρυσαφικά, πίνακες και ό,τι ποθεί η καρδιά σου. Ίσως εκεί καταλαβαίνεις καλύτερα την αξία του χρήματος.

Αυτά για τους λίγους και εκλεκτούς του συστήματος με το χρήμα να ρέει από τα διεθνή παιχνίδια και όχι μόνον…

Γιατί για τους πολλούς υπάρχει ένα κουλούρι μπαγιάτικο και μάλιστα να στο ρίχνουν στο πάτωμα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter