Ο Στουρνάρας έπνιξε το Πόθεν Έσχες στην πισίνα, στο Documento της Κυριακής

Ο Στουρνάρας έπνιξε το Πόθεν Έσχες στην πισίνα, στο Documento της Κυριακής

Ο Γιάννης Στουρνάρας έπνιξε το Πόθεν Έσχες στην πισίνα. Δεν δήλωνε περιουσιακά στοιχεία όσο ήταν υπουργός Οικονομικών και επέβαλε ΕΝΦΙΑ. Βίλα με 117.000 ευρώ και πισίνα – κολυμβητήριο με 4.500 ευρώ.

– Paradise Papers: Ο πρίγκιπας, η Θάλεια, ο Μάγειρας, οι καναλάρχες και οι συνήθεις ύποπτοι. Το μίνι λεξικό της ανήθικης εξίσωσης. Δεκατρία λήμματα από έναν άτυπο οδηγό δείχνουν πώς πίσω από τραπεζικούς, εταιρικούς και χρηματοπιστωτικούς όρους κρύβεται η λέξη απληστία.

-Μάνδρα: Η κοινοτοπία του κακού. Ποιοι ευθύνονται για τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

– Αδωνης Γεωργιάδης… ο Καματερός της ΝΔ. Δεν τον έσωσε το νανογιλέκο, σταμάτησε τις τηλεπωλήσεις μετά το σάλο και εντός του κόμματος.

– Θεανώ Φωτίου : «Αν δεν υπήρχαν τα γεμιστά, θα έβρισκαν κάτι άλλο». Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης μιλάει για τις επιθέσεις που δέχτηκε και ξετυλίγει τις δράσεις που εκπονούνται.

– Αρχές του 2018 η ρύθμιση για χρέη σε εφορία και ταμεία. Πώς θα εφαρμοστεί η εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

– Δεξιά μαχαιρώματα στο παζάρι με τη Μέρκελ. Η τέταρτη κυβέρνηση της καγκελαρίου θα έχει πολύ δεξιότερο πρόσημο από τη σημερινή, ενώ θα είναι και πολύ πιο αδύναμη

-Αφροδίτη Μάνου: «Μου έκοψαν την καλημέρα επειδή στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ».

-Νταν Γεωργακάς: «Οι Έλληνες των ΗΠΑ σιώπησαν στη χούντα».

-Και ακόμα. Τα πρώτα γενέθλια του Documento. Ένα ειδικό ένθετο 48 σελίδων στο οποίο αποτυπώνονται οι λόγοι που για κάποιους ο χρόνος αυτός φάνηκε αιώνας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter