Ο στρατηγός των fake news

Ο στρατηγός των fake news

Οταν το Documento αποκάλυψε ότι η βάση των ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο είχε γίνει λίμνη και τα ελικόπτερα μάθαιναν κολύμπι, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος προσπαθούσε να διαψεύσει τα αδιάψευστα για να σταματήσει η συζήτηση για τις ευθύνες, τόσο τις δικές του όσο και των συνεργατών του. Προσπάθησε μάλιστα να γίνει και… σκηνοθέτης κατασκευάζοντας βίντεο στο οποίο τα καθηλωμένα ελικόπτερα εμφανίζονταν να απογειώνονται για να δοξάσουν τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, χωρίς ούτε αυτός ούτε το σύστημα του Μαξίμου να αντιλαμβάνονται ότι και η γελοιότητα έχει όρια. Αργότερα, παρότι τα στοιχεία πλήθυναν και η υπόθεση έφτασε στη Βουλή, Φλώρος και Μητσοτάκης επέβαλαν σιωπητήριο, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση.

Και αίφνης το Στεφανοβίκειο που ήταν μια χαρά και δεν είχε πρόβλημα «κλείνει» γιατί οι Αμερικανοί χρειάζονται αεροπορική βάση ενώ τους είναι παντελώς άχρηστη μια αεροπορική… λίμνη! Ψέματα λοιπόν και με τη βούλα όσα μοίραζε δεξιά και αριστερά σαν δικαιολογίες ο αρχιστράτηγος των ψεμάτων και ανυπόστατες όλες οι «διαψεύσεις» που διακινούσαν τα Μέσα της δημοσιογραφίας 107 για να μη θιγούν το Μαξίμου και οι υπόγειοι σχεδιασμοί του. Αποδεδειγμένα λοιπόν η βάση που «ήταν εντάξει» έχει καταστραφεί. Αποδεδειγμένα τα ελικόπτερα που «δεν έπαθαν τίποτε» κολυμπούσαν επί μέρες. Και, βέβαια, αποδεδειγμένα πλέον ο στρατηγός των fake news και τα υπόγεια του Μαξίμου μάς φλόμωσαν στα ψέματα.

Και δεν τα έκαναν όλα αυτά για να μην πάρουν είδηση τα χάλια μας οι «εχθροί». Αυτοί και δορυφόρους έχουν και άκρες στους νατοϊκούς σχηματισμούς και τα έχουν δει όλα από την πρώτη στιγμή.

Το ζήτημα και σε αυτή την περίπτωση είναι να μην αντιληφθούμε εμείς το μέγεθος της ανικανότητάς τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter