Ο Στρος, ο Στράους, το καλειδοσκόπιο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Video)

Ο Στρος, ο Στράους, το καλειδοσκόπιο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Video)

Όταν ένας πρωθυπουργός αποφασίζει να δείξει ότι είναι απόφοιτος του Columbia και στην ομιλία του στη Βουλή δεν αναφέρει σωστά το όνομα ενός από τους σπουδαιότερους διανοούμενους και κορυφαίους ανθρωπολόγους του κόσμου του Κλοντ Λεβί-Στρος, τότε μάλλον πρέπει να κάνει μαθήματα ελληνικής γλώσσας.

Και αν αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός ο πρωθυπουργός, σας αποκαλύπτουμε ότι είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δυστυχώς για τη σοβαρότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη το βίντεο είναι καταλυτικό.

Ο πανεπιστήμων πρωθυπουργός στην ομιλία του αναφέρθηκε στον «Κλοντ Λεβί Στράους» θέλοντας να προσδώσει αυθεντία στον λόγο του. Τα γέλια από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν έλειψαν ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπερδεύει τον κορυφαίο ανθρωπολόγο με τον Levi Strauss τον άνθρωπο που ανακάλυψε τα μπλου τζιν.

Αλλά και στη συνέχεια προς το τέλος του λόγου του και λίγα δευτερόλεπτα πριν ρίξει το καρφί του στον Σαμαρά, για το οποίο οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι ήταν η απάντηση στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ, είπε ότι «πέρασαν σαν καλειδοσκόπιο μπροστά μου εικόνες μιας τραυματικής δεκαετίας».

Μάλλον ή δεν πρέπει να ομιλεί ο πρωθυπουργός εκτός κειμένου ή να αλλάξει λογογράφο. Κάποιος πάντως πρέπει να του πει τι είναι το καλειδοσκόπιο και τι βλέπει κανείς κοιτώντας μέσα από αυτό. Βλέπει ωραίες εικόνες οι οποίες αλλάζουν γυρνώντας το.

Τώρα αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε σε ωραίες εικόνες την τραγική και καταστροφική για τη χώρα μας μνημονιακή περίοδο τότε μάλλον το μέλλον μας προμηνύεται ακόμα πιο δυσοίωνο με τον ίδιο επικεφαλής της κυβέρνησης. 

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/607484323354188/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter