Ο Σωκράτης Μάλαμας στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση

Ο Σωκράτης Μάλαμας στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση

Από την αρχή της επιβολής των περιοριστικών μέτρων, ο Σωκράτης Μάλαμας όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες επικοινωνεί με τους ακροατές του διαλέγοντας κάθε μέρα ένα τραγούδι το οποίο και παίζει ακουστικά.

Ωστόσο, το σημερινό video συνοδεύτηκε και από χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο ο τραγουδοποιός στέλνει τη στήριξή του σε όλους τους συναδέλφους του, μουσικούς και καλλιτέχνες χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στη στάση της ΝΔ εναντίον των εργαζομένων από τον χώρο του πολιτισμού οι οποίοι έχουν μείνει αποκλεισμένοι και μετέωροι με κυβερνητική ευθύνη.

https://www.facebook.com/sokratismalamasofficial/photos/a.1007531492626883/2915445378502142/?type=3

«Το σημερινό τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους φίλους – συνεργάτες – γνωστούς και αγνώστους απ’ όλο το φάσμα των τεχνών και απ’ όλους τους κλάδους των εργασιών», γράφει ο Σωκράτης Μάλαμας και καταλήγει επισημαίνοτας: «Η αδιαφορία και ο προγραμματισμός της παρούσας κυβέρνησης για όλους αυτούς είναι πνιγμός και εξαφάνιση. Μάλλον με πολύ στοχευμένη πρόθεση».

https://www.facebook.com/sokratismalamasofficial/videos/268473114287345/

Ποιος τη ζωή μου

Ποιος τη ζωή μου

Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου

#sokratismalamas

Gepostet von Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας am Mittwoch, 29. April 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι που διάλεξε για τη σημερινή ημέρα – και το οποίο αφιερώνει στους συναδέλφους μουσικούς – είναι το «Ποιος τη ζωή μου», σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και στίχους του Μάνου Ελευθερίου

Πηγή: koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter