Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην ιδανική ενδεκάδα του Europa League

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην ιδανική ενδεκάδα του Europa League

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξακολουθεί να διαπρέπει σε υψηλό επίπεδο και το απέδειξε μια ακόμη φορά στους χθεσινούς προημιτελικούς του Europa League, όπου πραγματοποίησε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να συμπεριληφθεί στην ιδανική ενδεκάδα των πρώτων αγώνων της φάσης των «8»!

Ο διεθνής Ελληνας στόπερ ήταν εκ των κορυφαίων της Άρσεναλ στη νίκη με 2-0 στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στη Νάπολι, νίκη με ην οποία οι «κανονιέρηδες» προβάλουν πλέον ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στη τετράδα της διοργάνωσης. Μαζί με τον Σωκράτη στην ιδανική ενδεκάδα συμπεριλήφθηκαν και τρεις ακόμα συμπαίκτες του, καθώς και τρεις της Μπενφίκα, δύο της Αιντραχτ Φρανκφούρτης (ένας εκ των δύο είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γκονσάλο Πασιέντζα), ένας της Βαλένθια κι ένας της Τσέλσι..

Η ιδανική ενδεκάδα αποτελείται από τους: Τσεχ (Άρσεναλ), Νάιλς (Άρσεναλ), Ντίας (Μπενφίκα), Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Αλόνσο (Τσέλσι), Κόστιτς (Αιντραχτ), Φερνάντες (Μπενφίκα), Ράμσεϊ (Άρσεναλ), Γκουέδες (Βαλένθια), Πασιένσια (Άιντραχτ), Φέλιξ (Μπενφίκα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter