Ο Σωτήρης Καλυβάτσης περιγράφει πώς βρήκε τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα (Video)

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης περιγράφει πώς βρήκε τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα (Video)

Σοκαρισμένος από την εμπειρία του δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος περιέγραψε πώς βρήκε στο πάτωμα τη Σοφία Παυλίδου, που κατηγορεί για ξυλοδαρμό τον Μάνο Παπαγιάννη, στα καμαρίνια του θεάτρου «Χυτήριο».

Όπως είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος εμφανίζεται επίσης στο θεατρικό έργο «Πετάει πετάει», δεν ήταν μπροστά στο σκηνικό, αλλά βρήκε τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα.

« Ο Μάνος Παπαγιάννης λέει ότι κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και την έσπρωξε. Η κ. Κόνυ Μεταξά, όμως, που ήταν δίπλα και το είδε όλο, λέει ότι την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε κάτω», σημείωσε και συνέχισε:

«Αισθάνθηκε ο κ. Παπαγιάννης ότι του έκανε κάτι επάνω στη σκηνή και έχασε ένα αστείο. Η συγκεκριμένη παράσταση τελείωσε μια χαρά, δεν ξέρω πώς έπαθε μετά αυτή την έξαρση και τόσο πολύ εξερράγη ο κ. Παπαγιάννης. Συμβαίνουν αυτά στα θέατρα, αλλά δεν συμβαίνουν να δέρνουμε τους συναδέλφους μας. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό και για μας που το βιώσαμε. Έχω ξενερώσει και έχω στεναχωρηθεί.»

Όπως είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, έχει δει ξανά τον Μάνο Παπαγιάννη να φωνάζει στα καμαρίνια, κάτι που, όπως ανέφερε, γίνεται, αλλά το να φτάνουν τα πράγματα σε βίαιη συμπεριφορά δεν είναι συνηθισμένο. «Αυτό με ενοχλεί σ΄αυτήν την υπόθεση», συμπλήρωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=MG4txhIZmgc

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter