Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος καταγγέλει τη βίαιη επίθεση σε βάρος απεργών

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος καταγγέλει τη βίαιη επίθεση σε βάρος απεργών

Την αλληλεγγύη του στους συλληφθέντες εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη εκφράζει ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος και καταγγέλλει την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος της απεργιακής κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου είχε καταπλεύσει ΝΑΤΟϊκό πλοίο με στρατιωτικό εξοπλισμό, με σκοπό αυτός να φτάσει στην Ανατολική Ευρώπη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου μουσικών Βορείου Ελλάδος:

Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συλληφθέντες εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη και καταγγέλλει την απρόκλητη και βίαιη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος της απεργιακής κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου είχε καταπλεύσει ΝΑΤΟϊκό πλοίο με στρατιωτικό εξοπλισμό, με σκοπό αυτός να φτάσει στην Ανατολική Ευρώπη.

Θεωρούμε απαράδεκτο να σέρνονται στα δικαστήρια διαδηλωτές, επειδή αγωνίζονται ενάντια στον πόλεμο και στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν. Ζητάμε την απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολεμικούς σχεδιασμούς, καμία στρατιωτική ανάμειξη στις πολεμικές επιχειρήσεις και καμία αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού, καθώς η χώρα μας δεν έχει καμία θέση στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ.

Απαιτούμε να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες σε βάρος των συλληφθέντων και να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter