Ο συνήγορος Φουρθιώτη ευχαριστεί Μητσοτάκη – Γεραπετριτη για προσωπική παρέμβασή τους σε υπόθεση

Ο συνήγορος Φουρθιώτη ευχαριστεί Μητσοτάκη – Γεραπετριτη για προσωπική παρέμβασή τους σε υπόθεση

Όσο και αν μοιάζει απίστευτο, στον απόηχο των αποκαλύψεων του Documento που καταλήγουν στο μεγάλο ερώτημα για τις επιτελικές «πλάτες» Φουρθιώτη, ο συνήγορος του μάνατζερ, με ανάρτησή του στο Facebook, σπεύδει να ευχαριστήσει Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη για… προσωπική παρέμβασή τους σε υπόθεσή.

Παρά τις θυελλώδεις αντιδράσεις μετά τις αποκαλύψεις του Documento αλλά και την παρέμβαση Βρούτση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σφυρίζει αδιάφορα.

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος του Μένιου Φουρθιώτη, με ανάρτησή του σπεύδει να συγχαρεί το… μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά και τον ίδιο πρωθυπουργό για την άμεση προσωπική του παρέμβαση.

Μάλιστα, αναφέρεται στο «αδελφικό ενδιαφέρον» του υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, στον «αγαπημένο συμφοιτητή»,  Ι. Μπουγα, «που θεώρησαν από την πρώτη στιγμή το θέμα ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ μιας οικογένειας και μιας Κυβερνήσεως».

Το έγγραφο που δημοσιεύει ο κ. Λαζαράτος ευχαριστεί το μισό υπουργικό συμβούλιο για την ανάκληση μίας διαβιβασθείσας εισήγησης με την οποία χαρακτηρίστηκε ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο και έργο τέχνης ένα ταφικό μνημείο Α.Φ. Παπαδάκη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Φυσικά το γεγονός πως ο Π. Λαζαράτος ευχαριστεί την κυβέρνηση για «προσωπική παρέμβαση» πυροδότησε αντίδραση. Χαρακτηριστικό είναι ένα σχόλιο που δημοσιεύτηκε:

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αυτό ήταν το τελος μιας μικρής – μεγαλης εσωτερικής περιπέτειας.

Χαρη στην άμεση προσωπική παρέμβαση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και στη συνέχεια της Υπουργου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Λ. ΜΕΝΔΩΝΗ ,που ευχαριστω και από τη θέση αυτή δημοσίως.

Καθώς και χαρη στο αδελφικό ενδιαφέρον του Υπουργού ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , συναδέλφου πανεπιστημιακού καθηγητή , Γ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της κοινοβουλευτικης ομαδας Της ΝΔ ,αγαπημενου συμφοιτητή , Ι. ΜΠΟΥΓΑ που θεώρησαν από την πρώτη στιγμή το θέμα ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ μιας οικογένειας και μιας Κυβερνήσεως.

Αλλά και ΙΔΙΩΣ χαρη στη δίκη σας αγάπη.
Σας ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου.»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter