O Συρίγος «γκρεμίζει» το αφήγημα της ΝΔ για τη Folli Follie

O Συρίγος «γκρεμίζει» το αφήγημα της ΝΔ για τη Folli Follie

Ενώ η κυβέρνηση επιδιώκει διακαώς να εμπλέξει υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Folli Follie και παράλληλα η οικογένεια Μητσοτάκη κάνει απεγνωσμένες αποτυχημένες προσπάθειες να διαψεύσει τις σχέσεις της με την επιχείρηση και την οικογένεια Κουτσολιούτσου, ο «γαλάζιος» βουλευτής Ανδρέας Συρίγος γκρεμίζει την επικοινωνιακή προπαγάνδα της ΝΔ, λέγοντας πως δεν προκύπτει καμιά ποινική ευθύνη για τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξη του στο κανάλι Blue Sky o «γαλάζιος» βουλευτής ξεκαθάρισε ότι η δικογραφία δεν θα έρθει στην Βουλή αφού δεν προκύπτει καμιά ποινική ευθύνη για τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα έρθει στην Βουλή με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν φαίνονται να εμπλέκονται άτομα τα οποία ήταν εν ενεργεία υπουργοί εκείνη την περίοδο . Άρα δεν τίθεται θέμα να έρθουν στην Βουλή γι αυτό το λόγο και δεν είναι εν ενεργεία βουλευτές» υπογράμμισε ο Άγγελος Συρίγος καταστρέφοντας το αφήγημα της κυβέρνησης και τον μιντιακό αγώνα που δίνουν τα φυλοκυβερνητικά ΜΜΕ προκειμένου να εμπλέξουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση.

 

Προχωρώντας σε απεγνωσμένες κινήσεις, η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να αποδείξει πως η οικογένεια Μητσοτάκη ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια Κουτσολιούτσου, ωστόσο, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει το αντίθετο αφού και οι προσπάθειες της Endeavor να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με την Folli Folllie απέτυχαν αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη κατά το παρελθόν είχε παρευρεθεί σε εγκαίνια καταστήματος της Folli Follie στο Πεκίνο.

Περισσότερες αποκαλύψεις για τη μακροχρόνια σχέση της Folli Follie με την ΝΔ, στο Documento εκτάκτως αύριο Παρασκευή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter