Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ για το κτίριο της Κουμουνδούρου: «Γελάσαμε και σήμερα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ για το κτίριο της Κουμουνδούρου: «Γελάσαμε και σήμερα»

«Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις ‘δάνειο’ και ‘κτήριο’», απαντά, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, για το θέμα του ακινήτου της Κουμουνδούρου.

Τονίζει ότι το κτήριο του ανήκει και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι και σημειώνει: «Γελάσαμε και σήμερα»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«- Το κτήριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

– Το κτήριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου.

– Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι.

– Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις «δάνειο» και «κτήριο» γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ, με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της» .

Νωρίτερα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» υποστήριζε:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;

Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη Κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter