Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην πρόκληση Μπαρμπαρούση: Αυτό είναι το βάρβαρο πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην πρόκληση Μπαρμπαρούση: Αυτό είναι το βάρβαρο πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος

Στην προκλητική επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση κατά της Ρένας Δούρου απάντησε με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η σημερινή χυδαία αναφορά, από το βήμα της Βουλής, του υπόδικου βουλευτή της ΧΑ, Κ. Μπαρμπαρούση, στην επίθεση του Η. Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου, υπενθυμίζει σε όλους το βάρβαρο και αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος. Η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών αποτελεί καθήκον για κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη».

Νωρίτερα, κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την ψήφιση των προαπαιτουμένων, ο Κ. Μπαρμπαρούσης είχε αναφερθεί στο περιστατικό που είχε συμβεί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε ρίξει ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου, ενώ στη συνέχεια είχε χαστουκίσει τη Λιάνα Κανέλλη.

«Το κάνετε μείζον θέμα επειδή ένα πρωινό του Ιουνίου στο στούντιο του ΑΝΤ1 ο συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης… δρόσισε με ένα ποτήρι νερό την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, επειδή του είπε ότι αν βγούμε εμείς οι φασίστες, θα φέρουμε τη χώρα 50 χρόνια πίσω. Μπορείτε να μου πείτε εσείς πόσα χρόνια έχετε φέρει τη χώρα πίσω;», είπε προκλητικά ο Μπαρμπαρούσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter