Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ποινή του Ανδρέα Παπαδόπουλου: Η απόφαση προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ποινή του Ανδρέα Παπαδόπουλου: Η απόφαση προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα

“Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου με ποινή φυλάκισης ενός έτους εναντίον του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου, η οποία προήλθε κατόπιν μήνυσης που είχε υποβάλει η Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα”.

Αυτό σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στο άκουσμα της κάθειρξης του Ανδρέα Παπαδόπουλου για... συκοφαντική δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής. Και συνέχισε:

“Το μόνο που κάνουν δικαστικές αποφάσεις τέτοιου είδους, είναι να ενισχύουν τους νεοναζιστές της Χ.Α., τη στιγμή μάλιστα που η δίκη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι η αθώωση του Ανδρέα Παπαδόπουλου”.

Ενόχληση και ανησυχία προκαλεί για τη ΔΗΜΑΡ το γεγονός.

Η ΔΗΜΑΡ προσθέτει ότι την ίδια ώρα δεν έχει ακόμα δικαστεί ο Ρουπακιάς για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Επίσης, αφήνονται αιχμές για την Ελληνική δικαιοσύνη, αφού λείπει «η απουσία βούλησης για την αυστηρή και αποφασιστική αντιμετώπιση του νεοναζιστικού μορφώματος οδηγούν σε τέτοια τραγελαφικά περιστατικά που αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία και ευτελίζουν την διαδικασία απονομής δικαιοσύνης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter