Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επικήρυξη δημοσιογράφων στον Πειραιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επικήρυξη δημοσιογράφων στον Πειραιά

Ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, καταδίκασε την επικήρυξη τεσσάρων δημοσιογράφων της αθλητικής ιστοσελίδας sdna.gr με αφίσες στον Πειραιά, ενώ στη δήλωση του σχολίασε και το θλιβερό tweet του Λευτέρη Αυγενάκη, o οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ- εξισώνει τα θύματα με τους θύτες.

«Καταδικάζω απερίφραστα την επικήρυξη δημοσιογράφων αθλητικού μέσου, η οποία, εκτός απ’ τη ζωή τους, στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου και καταδεικνύει με εμφατικό και αποτρόπαιο τρόπο την κατάσταση που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε στη δήλωση του ο Γιάννης Μπουρνούς, προσθέτοντας ότι:

«Οι ευθύνες της πολιτικής αθλητικής ηγεσίας είναι σοβαρότατες. Η δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού για το συμβάν αντί για σαφείς απαντήσεις, προκαλεί ερωτηματικά. Ίσως εν όψει φημολογούμενου ανασχηματισμού να αισθάνεται ότι πρέπει να δώσει εξετάσεις, για να κρατήσει τη θέση του».

Στο «τιτίβισμα» του ο Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε: «Ο Αθλητισμός είναι ασύμβατος με κάθε μορφή βίας. Ομοίως και η Δημοσιογραφία, λειτούργημα με συγκεκριμένο κώδικα δεοντολογίας. Κάθε πράξη που πληγώνει τον Αθλητισμό μας και τη Δημοσιογραφία είναι αυτονόητα καταδικαστέα. Η προάσπισή τους είναι συστατικό εξέλιξης της κοινωνίας μας».

Ο υφυπουργός αθλητισμού στην ουσία τσουβάλιασε τους δημοσιογράφους με αυτούς που προχώρησαν στη δημόσια διαπόμπευση τους και τους στοχοποίησαν…

Διαβάστε επίσης: Διαπόμπευση τεσσάρων αθλητικών συντακτών με αφίσες στον Πειραιά!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter