Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προτάσεις για περαιτέρω αυτογελοιοποίηση του Γεωργιάδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προτάσεις για περαιτέρω αυτογελοιοποίηση του Γεωργιάδη

«Κάθε γραφικόμετρο» φαίνεται να έχει σπάσει ο Άδωνης Γεωργιάδης σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρεβρισκόμενος σε ραδιοφωνική εκπομπή ο υπουργός Ανάπτυξης δέχτηκε σχόλιο της δημοσιογράφου η οποία υποστήριζε πως η ελληνική τιμή καυσίμων είναι από τις υψηλότερες. Προσπαθώντας να συμμαζέψει τα κυβερνητικά ασυμμάζευτα σχετικά με την λανθασμένη οικονομική πολιτική και την γαλάζια αδιαφορία απέναντι στην λαϊκή δυσφορία που έχουν προκαλέσει οι εν λόγω αυξήσεις ο Γεωργιάδης βρέθηκε εκτεθηλυμένος.

«Αν βγάλετε τους φόρους είμαστε κάτω από την 10η θέση», απάντησε με μητσοτακική ανεμελιά αναγκάζοντας την δημοσιογράφο να του αντιτείνει πως οι πολίτες πληρώνουν τα καύσιμα μαζί με τους φόρους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να απαντήσει στο αδιανόητο σχόλιο καυτηριάζοντάς το. «Δηλώνοντας ότι αν εξαιρέσει κανείς τους φόρους, η Ελλάδα με 2,5 ευρώ το λίτρο στη βενζίνη έχει τα φθηνότερα καύσιμα στην Ευρώπη, όχι απλά αναγνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει δίκιο όταν ζητά μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης μιλώντας για ακρίβεια Μητσοτάκη, αλλά κυρίως κοροϊδεύει τους πολίτες που είναι σε απόγνωση γιατί δεν βγάζουν το μήνα από λογαριασμούς, καύσιμα και σούπερ μάρκετ», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Ωστόσο, εμείς επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε στην περαιτέρω αυτογελοιοποίηση του κ. Γεωργιάδη, καταθέτουμε προτάσεις για νέες δηλώσεις» υπογράμμισε προσθέτοντας τέσσερα εξίσου «σοβαρά» επιχειρήματα. «Αν δεν είχαμε κορονοϊό, η Ελλάδα δεν θα ήταν πρώτη σε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Αν δεν είχαμε ρεκόρ πληθωρισμού λόγω του ρεκόρ ακρίβειας στην ενέργεια, δεν θα είχαμε ακρίβεια. Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε ιδιωτικοποιήσει τη ΔΕΗ, θα ήταν δημόσια και το ρεύμα φθηνότερο. Ή θα μπορούσε να περιοριστεί σε μια δήλωση μόνο: Αν δεν υπήρχε Μητσοτάκης δεν θα υπήρχαν γραφικοί υπουργοί τύπου Γεωργιάδη να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του κόσμου» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνοντας την ανακοίνωσή του. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter