Ο ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει τον κόσμο να κάτσει σπίτι του και φτιάχνει παρατηρητήριο κορονοϊού (Video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτρέπει τον κόσμο να κάτσει σπίτι του και φτιάχνει παρατηρητήριο κορονοϊού (Video)

Μήνυμα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ #menoumespiti: Είμαστε μια γροθιά, αλλά από απόσταση. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα video με τη μουσική επένδυση του τραγουδιού του Λουκιανού Κελαηδώνη «θα κάτσω σπίτι» και με τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προτρέπουν τον κόσμο να πράξει αναλόγως, ανέβασε νωρίτερα στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Το video επιμελήθηκε το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα και θα πλαισιωθεί και με τη λειτουργία του Παρατηρητηρίου για τον Covid19, όπως προανήγγειλε στο χθεσινό του φύλλο το Documento.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει στην δημιουργία ενός Παρατηρητηρίου προκειμένου να συγκεντρώνει όλη την απαραίτητη εικόνα σε τομείς όπως:

• Η κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας, ελλείψεις και ανάγκες σε προσωπικό και εξοπλισμό.

• Η κατάσταση στην αγορά εργασίας, αντεργατικές παρεμβάσεις και καταγγελίες εργαζομένων για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων.

• Η κατάσταση στην οικονομία, απαραίτητες κινήσεις για την στήριξη ελεύθερων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και συνολικότερα οικονομικά μέτρα ανάσχεσης της κρίσης.

• Οι δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής υποστήριξης που χρειάζονται περισσότερη ενίσχυση.

Ο στόχος είναι:

• Η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, με ευθύνη και ψυχραιμία.

• Η ανάδειξη των απαραίτητων μέτρων τόσο άμεσα για την δημόσια υγεία όσο και συνολικότερα για την ανάσχεση των αρνητικών επιπτώσεων που εμφανίζονται στους τομείς της εργασίας και της οικονομίας.

• Η στήριξη δράσεων αλληλεγγύης που είναι απαραίτητες αυτό το κρίσιμο διάστημα.

Ανάλογα προσαρμόζεται και το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του σταθμού στο Κόκκινο στους 105,5 όπου καθημερινά ο ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Αρβανίτης από τις 23:00 έως τις 24:00 θα κλείνει το έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα του μεταδίδοντας ζωντανά εικόνα από το κανάλι του Κόκκινου στο YouTube και τις σελίδες facebook του Παρατηρητηρίου, του Κόκκινου και της Αυγής. Στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν και τα στοιχεία επικοινωνίας του Παρατηρητηρίου: 

email: para.covid@gmail.com και facebook: Παρατηρητήριο-Covid19.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter