Ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται την απεμπλοκή από το αδιέξοδο της Προανακριτικής

Ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται την απεμπλοκή από το αδιέξοδο της Προανακριτικής

Στην Κουμουνδούρου εκείνο που θέλουν είναι να αποδειχθεί ότι τα περί σκευωρίας είναι μια προσπάθεια να κρυφτεί το πραγματικό σκάνδαλο Novartis.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος γι αυτό από το να ξεκινήσει τις εργασίες της η Επιτροπή και να προσέλθει ο πρώτος μάρτυρας, το νούμερο ένα στην Ελλάδα της ελβετικής πολυεθνικής Π. Φρουζής.

Υπ αυτήν την έννοια στην Κουμουνδούρου αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους δεύτερες σκέψεις για την παρουσία των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη.

Οριστική απόφαση δεν έχει ακόμη παρθεί αλλά υπό το φως των νέων εξελίξεων είναι πολύ πιθανό την Τρίτη οι δύο βουλευτές να μην προσέλθουν και το βάρος της εξέτασης του κ. Φρουζή, να το αναλάβουν τα υπόλοιπα πέντε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί φυσικά με τους συναδέλφους τους της πλειοψηφίας.

Ενισχυτικά του παραπάνω λειτουργεί και η βεβαιότητα ότι οι ερωτήσεις στον πρώην νούμερο ένα της Novartis Hellas και τα όσα ο ίδιος θα πει ή δεν θα πει θα ξαναφέρουν στην επιφάνεια το μεγάλο σκάνδαλο και την εν εξελίξει έρευνα της εισαγγελίας διαφθοράς.

Αυτό ακριβώς εννοούσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Σπύρος Λάπας όταν είπε το απόγευμα ότι η συνεδρίαση της Τρίτης της Επιτροπής θα διεξαχθεί κανονικά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter