Ο ΣΥΡΙΖΑ Σουηδίας κάλεσε την Όλγα Κεφαλογιάννη να πάει στη Σκανδιναβία να δει το κράτος που στηρίζει τους πολίτες με επιδόματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σουηδίας κάλεσε την Όλγα Κεφαλογιάννη να πάει στη Σκανδιναβία να δει το κράτος που στηρίζει τους πολίτες με επιδόματα

Με ανακοίνωση της η Οργάνωση Μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Σουηδία ΣΥΡΙΖΑ Σουηδίας – Syriza Sverige, καλεί την κα. Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni να επισκεφθεί τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία. Αφορμή η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη για επιδόματα που της θυμίζουν Λατινική Αμερική. 

Τι λέει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σουηδίας: 

«Η Οργάνωση Μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Σουηδία Σύριζα Σουηδίας – Syriza Sverige, καλεί την κα. Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni να επισκεφθεί την Σουηδία, την Δανία, την Νορβηγία και την Φινλανδία. Θα διαπιστώσει ότι εκτός από την Λατινική Αμερική, υπάρχουν και αλλού χώρες όπου το κράτος στηρίζει τους πολίτες με επιδόματα.

Το ότι η κα. Κεφαλογιάννη δεν έχει ως πρότυπο την Σουηδία, μια χώρα με πληθώρα κοινωνικών παροχών που βρίσκεται στην 9η θέση της Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας, είναι λογικό. Για τις δογματικά νεοφιλελεύθερες ελίτ, η Ελλάδα πρέπει να βαδίσει τα χνάρια της Βουλγαρίας, μιας χώρας με χαμηλή φορολογία για τους πλούσιους και αναγκαστική μετανάστευση για τους φτωχούς.

Ως εκεί φτάνει το όραμα τους για την Ελλάδα…»

https://www.facebook.com/syriza.sweden/photos/a.1912020695557472/2313218632104341/?type=3&theater

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσει η ΝΔ ποια κοινωνικά επιδόματα θα καταργήσει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter