Ο σύζυγος της θαυμάστριας του Μητσοτάκη και πρώην προέδρου ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διορίστηκε στο ΥΠΕΞ

Ο σύζυγος της θαυμάστριας του Μητσοτάκη και πρώην προέδρου ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διορίστηκε στο ΥΠΕΞ

Τελικά μόνο τυχαία δεν ήταν η προεκλογική συνάντηση της μέχρι πρότινος προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίης Νικητοπούλου και του συζύγου της, Γιώργου Λαρίσση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως επίσης και μόνο τυχαίες δεν είναι οι τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κομματικών στελεχών στον κρατικό μηχανισμό.

Επρόκειτο για υποτιθέμενη τυχαία συνάντηση του νυν πρωθυπουργού και τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το ζεύγος Νικητοπούλου – Λαρίσση στη Νέα Σμύρνη, σε μια προσπάθεια να τονώσει ο πρόεδρος της ΝΔ το κοινωνικό του προφίλ. Το ζευγάρι υποτίθεται ότι ήταν βόλτα με το μωρό του και ξαφνικά συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έβγαλαν και φωτογραφία σέλφι. Η συνάντηση όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου και αναπαρήχθη από τα φιλικά προς τη ΝΔ, ΜΜΕ. Λίγο μετά όμως αποκαλύφθηκε το πόσο τυχαία ήταν η συνάντηση. Η Φαίη Νικητοπούλου ήταν συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη και κουμπάρα του καθώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε παντρέψει το ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης: Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου: Η κουμπάρα με τις …τυχαίες συναντήσεις

Επίσης ο κ. Λαρίσσης ήταν υποψήφιος δήμαρχος με τη ΝΔ στη Νέα Σμύρνη, και Αναπληρωτής Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος. Μάλιστα οι σχέσεις του με τη ΝΔ μετρούν από τα φοιτητικά του χρόνια καθώς όπως αναφέρει στο βιογραφικό του.

«Στη Νέα Δημοκρατία εθελοντικά και αδιάλειπτα δραστηριοποιείται από τα χρόνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με διάφορους ρόλους. Σήμερα, είναι γεν.γραμματέας της Β1 ΝΟΔΕ και μέλος του ΔΣ της ΔημΤΟ Ν. Σμύρνης, όπου και έχει δραστηριοποιηθεί για χρόνια. Προσπαθεί να αφιερώνει επαρκή χρόνο στην οικογένεια του και να βρίσκει ελεύθερο χρόνο για να προσφέρει εθελοντικά, υπηρετώντας την, από τα νεανικά του χρόνια, ενασχόληση με ομάδες πολιτικής προστασίας και παιδαγωγικές οργανώσεις».

Ο ίδιος όπως προκύπτει από τα σχετικά ΦΕΚ υπηρετούσε στο πολιτικό Γραφείο του πρώην Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, επί κυβέρνησης Σαμαρά. Εκεί φέρεται να γνώρισε και τη σύζυγό του, όπως προκύπτει από τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο κουμπάρος του και σημερινός υπουργός Κωστής Χατζηδάκης. Με λίγα λόγια επρόκειτο για πρόσωπα από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και όχι απλούς πολίτες που τυχαία συνάντησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διορίστηκε Γενικός Διευθυντής στην ΥΔΑΣ

Τον περασμένο Αύγουστο ο Γιώργος Λαρίσσης διορίστηκε με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στη θέση του «μετακλητού Γενικού Διευθυντή – Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών», όπως προκύπτει από το σχετικό ΦΕΚ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αντίθεση με όσα υποσχόταν προεκλογικά αλώνει το κράτος τοποθετώντας σε νευραλγικές θέσεις πρόσωπα από τον κομματικό μηχανισμό από τη ΝΔ. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση η τοποθέτηση αυτή εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όσα υποσχέθηκε προεκλογικά στους πολίτες, καθώς όχι μόνο διορίζει στον κρατικό μηχανισμό ακόμη ένα κομματικό στέλεχος, αλλά και πρόσωπο το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε υποτιθέμενη «τυχαία συνάντηση» και παρουσιάστηκε στους ψηφοφόρους ως απλός πολίτης που συνάντησε τον πρόεδρο και αυθόρμητα γεμάτοι χαμόγελο φωτογραφήθηκαν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter